2777
2789
عنوان

دیگه میخام همه چیو تموم کنم😥😥😥😥

1521 بازدید | 129 پست

نامزدم بیکاره به هردری میزنه کاری پیدا نمیکنه یا یکیو جاش میگیرن نمیدونم چیکار کنم دیگه بریده ام خسته شدم فشار خانوادم از یه طرف بی پولی از یه طرف امونمو بریده با اینکه چن ساله دوستیمون و این یه ماه نانزدی چیزی از اخلاق برام. کم نمیذاره دیگه میخوام همه چیو بهم بزنم دلم داره میترکه تا کی باید این وضعو تحمل کنم

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم

نهایت ظلمه بخاطر کار ازش بگذری اگه تلاش میکنه بمون ولی اگه بیخیاله حق با شماست 

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
نهایت ظلمه بخاطر کار ازش بگذری اگه تلاش میکنه بمون ولی اگه بیخیاله حق با شماست 

نه اصلا بیخیال نیست ولی تا کی تحمل کنم خیلی فشار رومه هرجا میره کم بهش میگن یا چک میخان چک هفتاد میلیونی از کجا بیارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اوضاع همه خرابه 

اكه اخلاقش خوبه نكن اين كارو

كمكش كن كار پيدا كن

براش بسپار به بقيه كار پيدا بشه براش

الان بايد به فكر اين باشي كه بتونيد با كمك هم  زندگيتونو شروع كنيد نه اينكه بزني زير همه چي 

نه اصلا بیخیال نیست ولی تا کی تحمل کنم خیلی فشار رومه هرجا میره کم بهش میگن یا چک میخان چک هفتاد میل ...

نمیتونه خودش مغازه ای چیزی باز کنه؟

ماشین نداره بره آژانس؟

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
عزيزم اوضاع همه خرابه  اكه اخلاقش خوبه نكن اين كارو كمكش كن كار پيدا كن براش بسپار به بقيه ك ...

هرجا هر کاری میکنیم به بن بست میخوریم من واقعا خسته شدم 

ي ماه زود نيس براي اين تصميم؟؟ شما ك انقد زود خسته ميشي بعد ازدواج با اين همه مشكل ميخاي چيكار كني! ...

عزیزم ما هفت سال دوست بودیم یک ماهه خانواده ها در جریانن خانواده منم میگن یا شغل یا تموم