ربط به سال نداره منم جای شما بودم شک میکردم و ته دلم خالی میشد، اگه چیزی داخل گوشیش نباشه خب همون موقعه میده دیگه، یه کاری دیگه هم میتونی بکنی کاری کنی که بی افت بخواد گوشیت رو چک کنه و شما بهش ندی و بهش بگی مگه به من شک داری، اصولا با آقایون باید مثل خودشون برخورد کرد وقتی این کار رو انجام بدی به حرفاش و کاراش فکر میکنه
زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
پسوردشو دارمگهگاهی سر گوشیش میرم.پسوردمو داره.ندیدم بره سر گوشیم.اما ی سوال واسه کسایی که میگن حریم شخصیه؟ببخشید زنو شوهری ب خصوصی ترین چیزای هم دسترسی دارن چه اطلاعات مالی و زندگی همو و حتی جسم هم.چطور میشه که یهو این گوشی که احتمال خطا رفتن درش هست میشه حریم شخصی.؟بین زنو شوهر در هیچ چیز حریم شخصی وجود نداره.نظر شخصیمه
من اوایل ازدواج حتی جلو خودشگوشیشو چک میکردم اما بعدها که اعتمادم جلب شد دیگه دس نزدم ولی هر رمزی میذاشت برا منم میداد منم میگفتم چیزی باشه جرا پسوردشو بده ولی مثلا وقتی میرفت حموم گوشیشو جای مشخصی میذاشت تا من میخواستم دس بزنم در میومد میفهمید میگفت چرا به گوشیم دس زدی کسی زنگ زده بود؟ بعد یه سال با شوخی جلو خودش چک کردم از اون روز به بعد دنیا رو سرم خراب شد شاید شما بفهمن بگین جیزی نیس که ولی واسه من خیلی مهم بود شماره یه دختر بود رو گوشیش به اسم نا آشنا. گفتم کیه گف نمیدونم زنگ زده بود اشتباهی منم سیو کردم رو قرانم دس گذاشت ولی من هیچوقت دیگه باورش نکردم
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
استارتر عزیز نمیخوام شکاکت کنم ولی به وفای مردا اعتباری نیست مخصوصا اون مرد دوست پسرت باشه نه شوهرت! مطمئن باش اگه ریگی به کفشش نباشه پسوردشو میده بهت اما میگه لطفا چک نکن مگر اینکه کاری داشته باشی با گوشیم همین.
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!