2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 48 پست

پسورد داشتن ک عیب نداره الان این گوشی لمسیارو نمیشه پسورد نذاشت یهو دیدی خودش تو جیبت باز شد شماره گرفت.ولی خب باید بدونن پسورد همو ک چیه

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

من وشوهرم پسوورد گوشی همو میدونیم شوهرم دست به گوشی من نمیزنه ولی من زیاد به گوشیش دست میزنم نه برای مچگیری بیشتر محض کنجکاوی

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم گاهي با دوستا و خواهرام درد و دل ميكنم حرف خصوصي ميزنم دوست ندارم همسرم بخونه در مورد ايشونم همينه ديگه

مردي بخواد زيرآبي بره ميتونه يه كار ككنه كه همسرش نفهمه

شوهرت يا بي اف

ن بی افمه.اما ۶ساله باهاشم.یبار قبلا خواستم داد گفت بیا چیزی نداشت.گفت دیگه نخوا ببدم میاد بمن شک داری مگه

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
من رمز گوشی شوهرمو میدونم خودش داده جلو خودش دست به گوشیش نمیزنم ولی وقتی میره حموم من تماسها پیامها ...

چقدر شبیه منی تازه من ی شماره نااشنا باشه سیو میکنم میزنم تو تل ببینم زنه یا مرد

هییییی روزگار دردام توسرت  
من خودم گاهي با دوستا و خواهرام درد و دل ميكنم حرف خصوصي ميزنم دوست ندارم همسرم بخونه در مورد ايشونم ...

اره میگه اگه بخوام کاری کنم کلی راه هس ک نفهمی.اما نمیدونم چرا ته دلم خالی میشه

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
من و همسرم گوشي همديگه رو چك نميكنيم  رمز گوشي هم و هم نداريم منم دنبالش نبودم داشته باشم

اصن شک نمیکنی یا کنجکاو نمیشی؟

من گوشی همسرم اصلا پسورد نداره، اما گوشی من پسورد داره هروقتم بخوام بهش میگم اصلا ایراد نمیگیره برم سر گوشیش>

همسرت یا دوس پسرت؟ این دو تا خیلی با هم فرق داره

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من گوشی همسرم اصلا پسورد نداره، اما گوشی من پسورد داره هروقتم بخوام بهش میگم اصلا ایراد نمیگیره برم ...

گفتم ک دوس پسر.اما چندین سالس

خیلی پسر خوبیه.میگم چندین ساله چیزی ندیدم.اما این مسئله اذیتم میکنه.میخوام تموم کنم.نظر شما چیه