2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 48 پست
من اوایل ازدواج حتی جلو خودشگوشیشو چک میکردم اما بعدها که اعتمادم جلب شد دیگه دس نزدم ولی هر رمزی می ...

مزاحمو سیو میکنن؟

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
استارتر عزیز نمیخوام شکاکت کنم ولی به وفای مردا اعتباری نیست مخصوصا اون مرد دوست پسرت باشه نه شوهرت! ...

والا شوهرا از دوس پسرام بدترن.انقد دورو برم دیدم و۰شنیدم مردای متاهلو ک واقعا شکم روز ب روز زیاد۰میشه 

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ‌ خوشی تو دیگه طرف به شوهرش نمیتونم صد در صد اعتماد کنه که همه می دونن شوهرشه و مهریه و عقدنامه و عروسی و اینا همسو گذرونده بعد تو میگی بی افم خیلی خوشی چ طوری تونسی با ی نفر شش سال دوست باشی البته اگه سنت کمه اشکالی نداره مثلا زیر ۲۵ حداکثر ولی اگه بالای ۲۵ی خوب نیست

چ‌ خوشی تو دیگه طرف به شوهرش نمیتونم صد در صد اعتماد کنه که همه می دونن شوهرشه و مهریه و عقدنامه و ع ...

۲۴ سالمه اون میخواد ازد کنیم اما من ن.چون علاقه ب ازفادواج ندارم شاید چون میترسم!نمیدونم.من خیلی حساسم طاقت خیلی چیزارو ندارم.ازدواج واقعا ریسکه