2777
2789
عنوان

شوهرم کار خودشو کرد بی آبرویی راه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 97 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی دارم بگم، مگه میشه با این حرف زد؟

حرف نزن مثل خودش با عمل نشون بده الانم دوباره فوری نرو مغدرت خواهی کن سرسنگین باش باهاش ولی باهاش بحرف

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

خدا صبرت بدهاخلاق شوهر منم همینه تازه عقدیم دلم میخواد ازش جدا شمنی نی کوچولو پرنسس

نمیدونم چی بگم کاش اینطوری نباشه من روزی هزار بار مرگمو از خدا میخوام لعنت به این زندگی

خیلی اشتباه بود که به مهمونا نگفتی شرمنده نیستیم نیاییم ابروت کمتر میرفتمگه بدهکاری به خودشو وفامیلش ...

نمیشد بگم نیستیم، چند بار باهام حرف زده بود سوال کرده بود در مورد چیزی و میدونست خونم بعدم خیلی احترام مارو دارن و همیشه دعوتمون میکنن یه بار که نیاز داشتن به ما نمیشد واقعا

چیکار داشتی مهمون راه بندازی تو این اوضاع... وقتی شوهرت میگ نمبرسم خرید و فلان به مهمون میگفتیذنیستم ...

میگم عزیزم مهمونی نبود مشکلی براشون پیش اومده بود و خیلی گردنمون حق دارن و میدونستن خونه ایم

تورو یادمه

ای بابا چقدر بد شد 🥺

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
مرد جماعت همینه معذرت خواهی ک کنی هوا برشون میداره بگو اگر چیزی نگفتم و کاری نکردم فقط بخاطر مهمونات ...

این همیشه همینه ممعذرت خواهیم نکنم همینه این بار منم واقعا بد حرف زده بودم گفتم اون بیشعوره من نباشم

نمیشد بگم نیستیم، چند بار باهام حرف زده بود سوال کرده بود در مورد چیزی و میدونست خونم بعدم خیلی احتر ...

بهانش باخودت بود حالا به یه بهانه محترمانه

ولی اینکه اومدن وشوهرت اخلاقش بدبود خیلی بدتراز وقتی بود که میگفتی نیا