اره والا بمیرم الهی براش...ولی واقعا حقش بود پزشک افریده میشد بسکه دلسوزومهربونه این بشر.ولی نهههه پزشکم بود ویزیت نمیگرفت از ملت وضعمون از الانم بدتربود
نه ولی با اینیه روش عمرا. باید کلا ازتعطیل دنیای بیرون خداحافظی کنی گوشیم بدی برات قایم کنن که وسوسه ...
بله ایشالا تابستون ادم میشم ب لطف خدا
حالا یه حسنشم اینه اومدم نی نی سایت شما منو ب راه راست هدایت کردی انگیزه گرفتم خو😂
لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توهمی شدم خوووو حق بده نا سلامتی پشت سر یه پزشک داریم حرف میزنیم من هوایی میشم خووووو 😇😇😇😇
لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
بله ایشالا تابستون ادم میشم ب لطف خدا حالا یه حسنشم اینه اومدم نی نی سایت شما منو ب راه راست ...
باریکلا دختر ببینم سال دیگه بیای بگی پزشکی قبول شدیا. ولی از تابستونت نشه جریان از شنبه. یکسال زندگیتو بذار برای درس یه عمر سربلند و موفق باش ارزششو قطعا داره
امشب کلا توهم پزشک دارم میزنم از هرکی جلوم اومد پرسیدم شوهر شما هم پزشکه؟؟!!! 😂😂😂😂
ببینین ینی کی دارم میگم یکی این آینه بی شرفو جمع میکنم دوم این نی نی سایت گوشیو سوم هم رقص و اهنگو والا بوخوداااا اینا نمیذارن دختر مردم دکتر شه☺😊😊😊😊