الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه تا جایی که من دیدم فقط اینجور امکانش هست. خواهر شوهرمم همینجور خوند رتبه 13دولتی شد
اووووووف لامصب ترکونده😇😇😇
ای بابا برم بیوفتم رو کتابت بلکه
فرجی شد ایشالا
لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
والا.من شوهرموخییییییلی دوسدارم اما شغلشو دوس ندارم .نه که دوس ندارما شغلش سخته اذیت میشه.ولی هیچوقت ...
شوهر شما هم پزشکن؟
خودتونم پزشکید؟
نگو ک من روحم در میره دیگ😍😍😍
لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
آره خیلی سخته ولی خب وجهه داره دیگه. زندگیتو با برنامش هماهنگ کن الکی ازین فکرا نکن که بهت سخت بگذره ...
شوهر شما هم پزشک؟؟؟؟
امشب چرا اینجا پر پزشک شد؟؟ کمر ب فوت من بستین😂