2777
2789
عنوان

باهوشای سایت بیاین 2

| مشاهده متن کامل بحث + 2403 بازدید | 247 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله پنججججججججججججججججججججججج درسته خب معما نداری بگی ما حل کنیمممممممم؟؟

من الان خودم یه معما دارم توش موندم 😄

اونم اینه که الان تو بارداریم روزه بگیرم یا نه؟ 🤔🤔😅😅😅

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃
من الان خودم یه معما دارم توش موندم 😄 اونم اینه که الان تو بارداریم روزه بگیرم یا نه؟ 🤔🤔😅😅😅

خب مهم رضای خداست خدا چی میگه؟؟؟سلامتی خودت و بچه ات تو خطر بیفته؟مسلما نه

پس میتونی بعدا روزه های که نگرفتیو جبران کنی

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
خب مهم رضای خداست خدا چی میگه؟؟؟سلامتی خودت و بچه ات تو خطر بیفته؟مسلما نه پس میتونی بعدا روزه های ...

میدونم عزیزم، خدا گفته اگه مادر باردار به سختی بیفته میتونه روزشو نگیره، ولی آخه من هیچ مشکلی ندارم واقعا 😄

همه آزمایشام خوبه شکر خدا، وزنگیری بچه خوبه، گشنه و تشنه هم نمیشم واسه همین نمیدونم چه کنم...

مرجع تقلید هم میگه اگه میتونیدو تواناییشو دارید بگیرید...

واسه همین موندم چکار کنم، فعلا دوتای اولو گرفتم، فردا برم ببینم دکترمم چی میگه دیگه 😊

میدونم عزیزم، خدا گفته اگه مادر باردار به سختی بیفته میتونه روزشو نگیره، ولی آخه من هیچ مشکلی ندارم ...

والا من چنتا تاپیک دیدم همه میگفتن ظلمه در حق بچه نمیدونم منم ببین دکتر چی میگه همون کارو انجام بده ایشالا که بچه تونم سلامت و خوشگل مشگل جیگیلی و باهوش به دنیا بیاد

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
والا من چنتا تاپیک دیدم همه میگفتن ظلمه در حق بچه نمیدونم منم ببین دکتر چی میگه همون کارو انجام بده ...

آره منم همینا رو دیدم و شنیدم واسه همین دودل شدم، توکل به خدا...

مرسی عزیزم انشاءالله با دعای شما سالم و سلامت دنیا بیاد 😊😊😘😘😘😘