2821
2789
عنوان

کیا اختلال تمرکز دارن بچه ها

79 بازدید | 6 پست

نه میتونم کتاب بخونم چ درسی چ غیردرسی

نه حتی صحبت کنم

وقتی کسی حرفش طولانی میشه کلا یادم میره چی میگفت 😭

من همزمان یا ذهنم پیش چند موضوع دیگه ست

یا اصلا علاقه ای به حرفش ندارم

یا اگه طرف غریبه باشه ب این فکر میکنم چ جوابی بهش بدم و مردد میشم کلا

در آینه اگر نقش نمی بینی،آینه را چه گناه...تو خود کدر شده ای... . فحش اگر بدهند، ازادی بیان است، جواب اگر بدهی بی فرهنگی است! سوالی اگر بکنند ازاد اندیشند، سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید! تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقت اند، جواب اگر بدهی دروغگویی! مسخره ات بکنند انتقاد است، جواب اگر بدهی بی جنبه ای! اگر تهدیدت کنند، دفاع کرده اند... اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبی!

کاش ی راه درمانی باشه جز تراپیست

در آینه اگر نقش نمی بینی،آینه را چه گناه...تو خود کدر شده ای... . فحش اگر بدهند، ازادی بیان است، جواب اگر بدهی بی فرهنگی است! سوالی اگر بکنند ازاد اندیشند، سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید! تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقت اند، جواب اگر بدهی دروغگویی! مسخره ات بکنند انتقاد است، جواب اگر بدهی بی جنبه ای! اگر تهدیدت کنند، دفاع کرده اند... اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبی!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۴۰ روز هر روز ۶ صبح پاشو بعد دعام کن

😁و منی ک تا 6 صبح بیدارم

ولی سعی میکنم درستش کنم ساعت خوابمو

ممنونم

کاش ی راه درمانی باشه جز تراپیست

دیروز یه خانمی در رابطه با روش نوروفيدبک برای بچه اش می گفت که جواب داده و همسرش هم می خواد انجام بده . برای اختلال تمرکز هست

تشنه آب فراتم ای اجل مهلت بده    تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا😭😭😭
دیروز یه خانمی در رابطه با روش نوروفيدبک برای بچه اش می گفت که جواب داده و همسرش هم می خواد انجام بد ...

مرسی عزیزم سرچ میکنم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792