2821
2789
عنوان

کیا اختلال تمرکز دارن بچه ها

79 بازدید | 6 پست

نه میتونم کتاب بخونم چ درسی چ غیردرسی

نه حتی صحبت کنم

وقتی کسی حرفش طولانی میشه کلا یادم میره چی میگفت 😭

من همزمان یا ذهنم پیش چند موضوع دیگه ست

یا اصلا علاقه ای به حرفش ندارم

یا اگه طرف غریبه باشه ب این فکر میکنم چ جوابی بهش بدم و مردد میشم کلا

در آینه اگر نقش نمی بینی،آینه را چه گناه...تو خود کدر شده ای... . فحش اگر بدهند، ازادی بیان است، جواب اگر بدهی بی فرهنگی است! سوالی اگر بکنند ازاد اندیشند، سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید! تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقت اند، جواب اگر بدهی دروغگویی! مسخره ات بکنند انتقاد است، جواب اگر بدهی بی جنبه ای! اگر تهدیدت کنند، دفاع کرده اند... اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبی!

کاش ی راه درمانی باشه جز تراپیست

در آینه اگر نقش نمی بینی،آینه را چه گناه...تو خود کدر شده ای... . فحش اگر بدهند، ازادی بیان است، جواب اگر بدهی بی فرهنگی است! سوالی اگر بکنند ازاد اندیشند، سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید! تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقت اند، جواب اگر بدهی دروغگویی! مسخره ات بکنند انتقاد است، جواب اگر بدهی بی جنبه ای! اگر تهدیدت کنند، دفاع کرده اند... اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبی!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۴۰ روز هر روز ۶ صبح پاشو بعد دعام کن

😁و منی ک تا 6 صبح بیدارم

ولی سعی میکنم درستش کنم ساعت خوابمو

ممنونم

کاش ی راه درمانی باشه جز تراپیست

دیروز یه خانمی در رابطه با روش نوروفيدبک برای بچه اش می گفت که جواب داده و همسرش هم می خواد انجام بده . برای اختلال تمرکز هست

تشنه آب فراتم ای اجل مهلت بده    تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا😭😭😭
دیروز یه خانمی در رابطه با روش نوروفيدبک برای بچه اش می گفت که جواب داده و همسرش هم می خواد انجام بد ...

مرسی عزیزم سرچ میکنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز