2777
2789
عنوان

ای خدا من‌چقد بدبختم.یا خدا.باورم نمیشه.بازیم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه توقعاتی داری خب معلومه که دوره ی کاریش از دختری که هنوز باهاش ازدواج نکرده و هیچ چیز رسمی بینشون ...

پس‌چرا الان عقد نمیکنه.میگه بعد دوسال.اصلا چ تضمینی.من منتظر بمونم.اون جا بزنه

یهو؟؟میگه اسم رو دختر مردمه.الانم نامزدم همه میدونن.چرا میگه عقد ن.ببین خواهرم این کلا از اول کارش و درسش مهم بودن.من احمق کور بودم.هر بار خرم کرد.شده دو هفته خبری ازم نگرف.سرش ب کار گرم بود

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.
ببخشید ولی یه دکتر دارو ساز میخواد با یکی که تازه میخواد خیاطی یاد بگیره و دانشگاه بره ازدواج کنه

اره.چرا ک‌ن.این از اونا نیس ک‌میگه حتما باید زنم دکتر باشه خواهرش جراح قلبه.شوهرش نجاره.از این خاکیا هستن.ن اونا ک پز میدن.بعدشم شعور شخصیت ب مدرک‌ربط نداره

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.
چه توقعاتی داری خب معلومه که دوره ی کاریش از دختری که هنوز باهاش ازدواج نکرده و هیچ چیز رسمی بینشون ...

قرار بود عقد قبل عید باشه.من اون موقع نمیدونستم درگیر کاراشه.یهو‌گف بعد عید عقد باشه.الان داروخونم کلی کار داره ذهنم مشغوله.الان‌میگه میخام برم دوره.عقد هم بعدا.

ببخشید ولی یه دکتر دارو ساز میخواد با یکی که تازه میخواد خیاطی یاد بگیره و دانشگاه بره ازدواج کنه

مامانش ۶ سال پیش فوت کرد.باباش بعد ۳ سال زن‌گرف دوباره.ی زن روستایی.ک  زیادم قشنگ نیس.پدرشم.قیافش خیلی خوبه و جوونه.اگه اینجور اهل‌پز دادن بودن میرف ی زن شهری خوشکل دکتر میگرف

خواستگارت چی شد نارسیس جوابـ+دادی

عزیزدلم  به دومیه گفتم قصد ازدواج ندارم 

اولیو هنوز درگیرم باهاش دارم سعی میکنم جدا شم  برام خیلی سخته دوریش 😔 

ممنون که پرسیدی عزیزم ⚘

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست