2777
2789
عنوان

ای خدا من‌چقد بدبختم.یا خدا.باورم نمیشه.بازیم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 75 پست
خب چرا دکترو پروندی 🙀

هیچ وقت ب ظاهر یا شغل شوهر نرو.اخلاق و شخصیت از همه‌چیز مهمتره

دکتریش تو سرش بخوره

.

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی یه شب یواشکی میدزدمش 😨😲😂👍

باوش

منتظرم😂❤️😂

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

جالب اینجاس میگه چرا این موضوعو کش‌میدی

تموم شد رف.همه چیز درست شد خداروشکر.دیگه بهت گفتم همه چیزو.گفتمش تو میخوای بری.چی درست شد.تو خراب کردی.میگه اینقد این‌بحثو ادامه نده.چرا ول کن نیستی.بعدش بحث کردیم و خدافظی کردیم.واقعا ی دوره دارو از من مهمتر بود؟؟بره تو جهنم دوره ببینه.بره گمشه اصلاولی من احمق واقعا دوسش داشتم.چقد خنگم😣😣😥😥😭😭😭😭😭😭😭😭

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.

استارتر 

اولویت اول اقایون شغلشونه (پیشرفت کاری)

تا زمانی که به ثبات نرسیدن در شغلشون اصلا سمت ازدواج نمیرن حالا می خواد 40 سالشون هن شده باشه 

چرا از این می ترسی که ممکن همه چیز خراب بشه!! هیجان این داشته باش که همه چیز می تونه رو به راه بشه!!
عزیزم ترم چند داروسازی هستن؟کدوم دانشگاه؟

دوساله تموم کرده.الان دوتا داروخونه شبانه.روزانه داره.میخواد ب این دوره بره.ی ازمون بود ثبت نام کرد  ک قبول شد.اصفهان میخوند

استارتر   اولویت اول اقایون شغلشونه (پیشرفت کاری) تا زمانی که به ثبات نرسیدن در شغلشون ا ...

همه‌چیز داره.چقد دیگه ثبات.من ندیدم پسری تو این سن همه‌چی داشته باشه.

استارتر   اولویت اول اقایون شغلشونه (پیشرفت کاری) تا زمانی که به ثبات نرسیدن در شغلشون ا ...

ولی عیب نداره.خوبه ک عقد نکردم.من مثل بعضیا نیستم زانوی غم بغل بگیرم

من الان دارم خیاطی یاد میگیرم.مهرماه میرم.طراحی دوخت دانشگاه ثبت نام کنم.میخام پیشرفت کنم.بره ب جهنم.با اینکه فراموشش سخته.ولی دیگه مهم نیس.فدا سرم😿

جالب اینجاس میگه چرا این موضوعو کش‌میدی تموم شد رف.همه چیز درست شد خداروشکر.دیگه بهت گفتم همه چیزو. ...

چه توقعاتی داری خب معلومه که دوره ی کاریش از دختری که هنوز باهاش ازدواج نکرده و هیچ چیز رسمی بینشون نبوده براش مهمتره ، شاید دیگه بعدا نتونه این دوره رو بره

شاید دوس داره قبل از کارش حتما این دوره رو بگذرونه چون بیشتر به درد اینده ش میخوره منم با پدرش موافقم حالا که این همه زحمت کشیده خب لابد گذروندن این دوره بیشتر به کارو اینده ش کمک میکنه

شما توقعت بیجاست .طرف اومده گفته بعدش ازدواج کنیم شما میگی نه ، خب دیگه چکار کنه وقتی خودت میگی نه؟؟؟

بجای اینکه کنارش باشی مقابلشی انتطار نداشته باش ادما بخاطر علاقه به یک نفر از کار و اینده و خانواده و همه چیز بگذرن 

همه‌چیز داره.چقد دیگه ثبات.من ندیدم پسری تو این سن همه‌چی داشته باشه.

از نظر تو همه چیزه

ولی ممکنه از نظر خانواده ی اون پیشرفت بیشتری نیاز داشته باشه شاید اون نگاه وسیعتری به اینده داره و فقط نوک دماغشو نمیبینه

۲۰ سالمه.اون ۱۵ خرداد ۲۶.میشه.من دلم از این‌میسوزه در حال انجام کاراش بود بعد اینکه تموم شد الان میگه.بهش میگم چرا الان میگی.میگه چرا بحث میکنی.کشش نده.میگم‌ خب عقد کنیم بعد برو.میگه بابام‌میگه چرا اسم رو دختر مردم بزاری وقتی دو سال نیستی.الان نامزدیم.