2777
2789
عنوان

ای خدا من‌چقد بدبختم.یا خدا.باورم نمیشه.بازیم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 75 پست

بعدي رو بچكون😐

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا من یادم نیست یه خواستگار دکتر داشته باشم زمان مجردي

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن

بزنم؟!

ببين آدمو به چه كارايي وادار ميكني😑

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
زوده تازه صفحه ٢ ايم 

😂😂

خب واسه چی بازیت داد

فک میکرد ک دارم باهاش شوخی میکنم ک ترکت میکنم و اینا.بعد الان صحبت کردیم اصلا جدی نگرف ک‌گفتم ترکت میکنم.الان میگه میخوام برم دوره سوسیس .دارو سازی.دوسال طول میکشه.بابامم گفته بعد دو سال عقدکنید.ن الان.بعد میگه من چند ماه درگیر کاراش بودم چون معلوم نبود برم.نگفتم بهت.حتی اگه کاراش جور میشد هم زیاد مایل نبودم ک برم.ولی بابام اصرار داره ک ب این دوره برم.چون باباشم مث خودش داروسازه.منم گفتم میخوای بری.گفت اره بابام میگه اگه میخای ب ازدواجت راضی شم باید دوره  بری.گفتم من مهمم یا بابات.گفت نگو اینجور لوووس.گفتم باهام بازی کردی‌اصلا چرا گفتی .بعد دو سال میگفتی بهم دیگه.گفتم متاسفم و اینا با احساسم بازی کردی‌.دیگه همه چی تموم شد.گف باش.دیگه باهات نمیمونم.تا باهات بازی نشه.خوشبخت شی.خدافظ.چقد این بشر پروعه.بهش برمیخوره دعواش کردم

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.
پروفایلت داره چکار میکنه ؟؟ 😲😲😂😂

نميدونم بي تربيته نگاش نكن😂

سلام نه

برو.سرچ کن.دمدمی یا بیکار نبودن.اونجا اولشو گفتم

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.
دوسش دارم 😬😬😂😂😂

قابل نداره😂