2777
2789

معمولا کسی که تثبیت دهانی دارد 4 مشکل اصلی داردکه عبارتند از:

✅مشکل اول این است که شخصیت وابسته است و همیشه باید به کسی بچسبد و همیشه باید کسی باشد و به تنهایی نمی تواند زندگی کند.

✅دوم اینکه بسیار موجود پر توقع و پر انتظاری است .  یعنی از همه انتظار دارد. چرا دعوت نکردی، چرا تلفن نکردی، چرا ...

✅سوم اینکه فردی بسیار ساده لوح است و به راحتی گول می خورد و فریب خورده است.

✅چهارم اینکه خودش زخم زبان می زند.یعنی نمی تواند نیش نزند.

🔸این خصوصیات در مورد بچه هایی هست که بیشتر از دوسال پستانک و سینه ی مادر یا شیشه شیر استفاده میکنند.این مشکلات برایشان در بزرگسالی بوجود می آید.

جهت هماهنگی مشاوره تلفنی به شماره 09379453310 پیامک بزنید.(مشاور تربیتی کودک و نوجوان)

گفتی شیشه فک کردم از اون شیشه ها

من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده  ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره  من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد  یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون منم پسرم 3سالشه پستونک میخوره هنوز نتونستم ازش بگیرم چیکار کنم بزور بگیرم بدتر نمیشه

سرش را بچینید.بگید آلوده و خراب شده.بزارید خودش به این نتیجه برسه که دیگه نمیتونه ازش استفاده کنه.بهش بگید بره بندازتش توی سطل آشغال.در طول هفته ای که ترکش دادید،حسابی سرگرمش کنید.پارک بیشتر ببریتش.مهمونی منزا اقوام نزدیک بروید و نق زدنها و بیقراریهاشو تحمل کنید.

جهت هماهنگی مشاوره تلفنی به شماره 09379453310 پیامک بزنید.(مشاور تربیتی کودک و نوجوان)

یک تاپیک داریم.در مورد تربیت کودک و نوجوان.اونجا هم مطالب تربیتی را دنبال کنید و هم سوالات تربیتی خودتون را بپرسید.

لینکش اینه  

لینک تربیت کودک و نوجوان

سرش را بچینید.بگید آلوده و خراب شده.بزارید خودش به این نتیجه برسه که دیگه نمیتونه ازش استفاده کنه.به ...

همه این کارا رو کردم خودش سرش و قیچی کرد گفت دیگه نمیخورم رفت درو باز کرد انداخت دور ولی بعد سه چهار ساعت یادش که اومد اینقد گریه کرد و جیکاریذمیکردی مرمیکردیم یادش نمیرفت 

الانم همش با عروسکاش بازی میکنه میگه بزرگ شدین دیگه این پستونک بده همه حرفای خودمونو میزنه یعنی میفهمه و میدونه ولی دل نمیکنه

خیلی داریم اذیت میشیم جایزه هم براش گذاشتیم ولی بدتر میچسبه بهش

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ع هر کی دوست داشت یه صلوات هدیه بده به امام رئوف
همه این کارا رو کردم خودش سرش و قیچی کرد گفت دیگه نمیخورم رفت درو باز کرد انداخت دور ولی بعد سه چهار ...

خب چرا باز براش میخرید؟گریه کردن و بیقراریهاش طبیعی هست.معلومه که مدتی گریه میکنه.مثل معتادی هست که باید مدتی درد را تحمل کنه تا بتونه ترک کنه.شما تا به مرحله ی درد و بیقراری میرسه باز براش مواد تهیه میکنید.این مرحله باید بگذره

یه تئوری در روانشناسی رشد کودک هست.و اون اینه که رشد "درد" دارد.

دندون درآوردن،قد کشیدن،واکسن، راه رفتن و ... همه درد دارد.مرحله ی ترک پستانک و سینه مادر هم درد دارد ولی اگر میخواهید کودکتان رشد کند و به مرحله ی جدید وارد شود باید درد را تحمل کند.