2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موقع حاملگی خیلی حرف شنیدم وگریه کردم از وقتی دنیا اومده چیزی بگن جوری جوابشونو میدم که واسه همیش ...

خواهش میکنم بمنم بگو چی میگی من فقط با دهن باز نگاهشون میکنم و دلم میشکنه

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐

من ،نه مادرشوهرم نه پدر شوهرم خوشحال بودن البته به درک مهم خودم بودم و شوهرم الانم جوری شده پدرشوهرم واسه شنیدن صداش هی زنگ میزنه دخترمم طاقچه بالا میزاره به زور جواب میده😆😆😆

من یکی اولی پسره دوست دارم دختر بیارم عاشق دخترم ولی مادرشوهرم همش میگه توبازم چسر میاری پسر خوبه هم جنس باشن خوبه پشت همو دارن یه بارم برادلگرمی من نمیگه انشاءالله خدابهت دخترهم بده خیلی ناراحت شدم

من دوتا دختر دارم تاالانم برام فرق نداشت ،چون بااینکه امکانشم داشتم تعیین جنسیت نرفتم،ولی الان ازبس بهم میگن دخترزا افسرده شدم و حس میکنم واقعا چیزی کم دارم

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐
خواهش میکنم بمنم بگو چی میگی من فقط با دهن باز نگاهشون میکنم و دلم میشکنه

میگم دلم میخواد یه دختر دیگه داشته باشم من عاشق دخترم اینقدر به دختر محبت میکنم قوربون صدقش میرم که بترکنو حرف نزنن 

من یکی اولی پسره دوست دارم دختر بیارم عاشق دخترم ولی مادرشوهرم همش میگه توبازم چسر میاری پسر خوبه هم ...

الان شوهر من یه داداش داره فقط سایه همو با تیر میزنن😂😂

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄