2777
2789

خوشبحالت كه خدا لليق دونسته دوتا فرشته بهت داده اونم چي دختر ميدوني چقد نزد خدا باارزشي كه بهت اينجوري لطف كرده 

اونوقت بخاطر يه عزه حسود خودتو ميبازي خداي تو خداي همون فرشته هايت كه اونارو بخت داده بسپار به اون جوري جواب ميده كه خودشونم نميدونن از كجا خوردن

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نه بخاطر خودم بخاطر اینکه چپ و راست طعنه میزنن میخام بازم باردار بشم،نظرتون چیه

بخاطر حرف مردم میخوای بچه دار بشی؟😳

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
بخاطر حرف مردم میخوای بچه دار بشی؟😳

یکی ازاقوام رفت زیر نظر دوقلو پسر باردار شد،بچها خسته شدم از حرف،تو زندگیم هیچی کم ندارم ،الان خیلی بهم فشارمیارن 

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐
چی میگه مگه؟

بجز اینکه بگن دخترزا حرفی نمیزنن،حالا خوبه فقط پسر رو کم دارم تو زندگیم وگرنه خداروشکر ازنظر مالی و معنوی و محبوبیت چیزی کم ندارم

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐
بجز اینکه بگن دخترزا حرفی نمیزنن،حالا خوبه فقط پسر رو کم دارم تو زندگیم وگرنه خداروشکر ازنظر مالی و ...

ای بابا ولش کن خواهرمن یه بار جوابشونو اساسی بده تا بفهمن چخبره لابد هیچی نمیگی اوناهم سوء استفاده میکنن زختر پسر فرقی نداره بعدشم نازاکه نیستی ماشاءالله دوتا بچه عین دسته گل خداداده پسرشم میده تاچش اونادربیاد محل نده توکه چیزی کم نداری چرا خون خودتو برا کسی که درک و فهم نداره کثیف میکنی بزار هروی میخوان بگن بگن فوقش رابطتو قطع کن ازاین بالاتر چیزی نیس که خواهره براخودشه هرکی هس هس ولش بابا الکی اعصابتو خورد نکن