2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط در هفته هفتم

556 بازدید | 14 پست

سلام

من حدود دو هفته پیش یه سقط تو هفته هفت بارداریم داشتم،از پزشک و ماماهای اینجا که میپرسم میگن مشکلی نیست و میچونی اقدام کنی برای بارداری مجدد

اما چیزی که تو نت خوندم و یا متخصصای زنان میگن یه چندماه فاصله باید بیفته

ازونجا که به شدت دلم نی نی میخواد و سنمم کم نیست ۳۶

الان نمیدونم چکارباید بکنم،یعنی اگه اقدام کنم بازم خدای نکرده مشکلی پیش میاد؟

دلیل سقطم که میگپ خود جنین وقتی میبینه یه سری اختلالات داره بابدن هماتنگ نشده و سقط شده

ممنون میشم خانمایی که تجربه دارن راهنماییم کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا عزیزم من بعدسه پریودی اقدام کردم جنینم تو8هفته سقط شد.الانم باز دلشوره دارم که زود اقدام کردم چیزیم نشه بعداینکه بازم باردار میشی ادم استرس میگیره بجا اینکه خوشحال بشه .مواظب خودت باش بزار استراحت بده بدنت.دعا کن برام بمونه این نی نی تو دلم

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏

واسه این یکی من بعدسه پریودی اقدام کردم فک کنم متن بالایی رو شفاف نگفتم😂

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
والا عزیزم من بعدسه پریودی اقدام کردم جنینم تو8هفته سقط شد.الانم باز دلشوره دارم که زود اقدام کردم چ ...

اره میفهممت 

منم هنوز چیزی نشده مدام استرس دارم

یعنی شما دوبار سقط داشتین؟

ان شاالله خدا نی نی رو سالم تو دلت نگه میداره .نگران نباش،حداقل مطمينم خدا بد مارو نمیخواد،نی نی رو بسپر به خدابزار دلت اروم باشه،استرس خودش سمه

واسه این یکی من بعدسه پریودی اقدام کردم فک کنم متن بالایی رو شفاف نگفتم😂

اره شفاف نبود،الان فهمیدم

اصلا نگران نباش پس چون فاصله انداختی، خدا نی نی تو حفظ کنه ان شاالله،فقط بی استرس باش

اره میفهممت  منم هنوز چیزی نشده مدام استرس دارم یعنی شما دوبار سقط داشتین؟ ان شاالله خدا نی ...

نه عزیزم متن رو جابه جانوشتم  یه دونه سقط داشتم تو 8هفته بعدش سه دوره پریود شدم واقدام کردم .حالام دلشوره دارم که چی میشه اخرش.دیگه طاقت غصه خوردن ندارم بخدا.انشالا دامن شما به زودی سبز بشه وسالم بیادبغلت

نگران نباش بعدسقط زود باردارمیشی .من خداروشکر اول ماه که اقدام کردم باردارشدم.ولی برای قبلیه 4ماه طول کشید

نه عزیزم متن رو جابه جانوشتم  یه دونه سقط داشتم تو 8هفته بعدش سه دوره پریود شدم واقدام کردم .حا ...

اصلا غصه نخور

قشنگ چندماه فرصت دادی به بدنت،حق میدم امثال ماها استرسمون ازبقیه خیلی بیشتره اما من ایران نیستم اینجاهمه دکترا  میگن سقط خیلی طبیعیه تو سه ماه اول،و اغلب فقط یکبار اتفاق میفته،حتی میگن فاصله هم ندادی مهم نیست چون خود جنین دفعه قبل هماهنگ نشده بابدنت، فولیک اسیدتو حتما بخور،نگرانی هم نداشته باش

تحت نظرپزشکم بودی چ قرصی مصرغ کردی لین س ماه دلیل سقطط چی بود

بعدسقط دکتر هیچ ازمایشی مخصوص سقط برام ننوشت گفت که طبیعیه سه ماه اول تو بارداری اول.بعدشم فقط یدوفولیک و اهن مصرف میکردم.تا باردار شدم یکشنبه هم وقت دکتر دارم که برم تحت نظرش واسه دوران بارداری.خودم استراحت مطلقم خیلی کم از جام پامیشم میگم تا برم دکتر خودم مراعات کنم نزدیکی هم اصلاااااا اتجام ندادم.دفعه قبل روز قبلش مهمون داشتم شبش هم نزدیکی داشتم ساعت شش صبح افتادم خونریزی .نمیدونم ربط داشت به سقط یانه

اصلا غصه نخور قشنگ چندماه فرصت دادی به بدنت،حق میدم امثال ماها استرسمون ازبقیه خیلی بیشتره اما من ا ...

انشالا خدا دلمون رونشکنه.شمابهتر از اقوام دورین کسی نیس هی بیشتر استرس بده بهتون بگه حامله شدین یانه.من اینجوری استرسم چند برابر میشد.به خدا توکل کن چندماه بعد اقدام کن