2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شده به نظرشمامن مقصرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 77 پست
ایشون فکر کردن شما عمدا طولش دادی که نرسن به شب نشینی.طوری نیست .اروم که شدید براشون توضیح بدید که ق ...

اخه به من فحش داد کاش به عصبانیت ساده بودمن کلاباشب نشینی رفتنش مخالف هستم حالابه خاطرش فحش ودروری هم بشنوم برام قابل تحما نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقددعواکردم حریفش نشدم اینقدگریه کردم همش میگه توخودخواهی

چرا گريه كني ميگفتي خودخواه شمايي كه بخاطر دوستات با مني كه از صبح روزه بودم اينطور صحبت ميكني

بعدم ميگفتي مامانت گفت خربزه دارم ميگفتي نه ميخوايم بريم چرا تسليم شكمت شدي 

گريه نكن دختر جواب و كوبنده بده 

اخه به من فحش داد کاش به عصبانیت ساده بودمن کلاباشب نشینی رفتنش مخالف هستم حالابه خاطرش فحش ودروری ه ...

خب بگو مخالفي 

قشنگ همون موقع هم. با دوستات قرار بزار برو چرا ميري خونه مامانت 

برو خونت تنها بمون تا نگرانت بشه

میدونی من یکم خشنم اگرخدایی نکرده همسرم اینکارو کنه اول زبون خوش بعد دعوا واگرجواب نداد منم بادوستام ...

اتفاقاهفته پبش یه دوست جدیدپیداکردم یه روزاومدخونمون روزبعدش میخواستیم بریم بیرون غیرمستقیم نشون دادخوشش نمیادواخرشم باهاش نرفتم بیرون

اون رفت شب تشینی اصلا خونه تنها نمون  بزار خیالش راحت نباشه بزار فکرش پیشت باشه که بعش خوش نگذ ...

اخه گلم مااصفهان میشینیم اخرهفته هامیاییم پیش پدرمادرامون

اگه ازاین درکاداشت من اینقدداغون نبودم

عزيزم باهاش صحبت كن بگو بخاطر احترام و علاقه اي كه به مامانت دارم نميخوستم دستشو رد كنم فكر ميكنم مامانت مهم تَر از برنامه هاي ديگه باشه اميدوار بودم تو هم با اين كارم خوشحال بشي ولي اگه ديدي متوجه نميشه بهش بگو من قصدم خير بوده متاسفانه تو ناراحت شدي ولي سعي كن وقتي عصباني ميشي خودتو كنترل كني  عزيزم اجازه نده با فحش دادن روتون به هم وا شه 

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
اتفاقاهفته پبش یه دوست جدیدپیداکردم یه روزاومدخونمون روزبعدش میخواستیم بریم بیرون غیرمستقیم نشون داد ...

اشتباه کردی برواگرمخالفت کردبگو توهم حق نداری بری نترس محکم باااش

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹