2777
2789
عنوان

بنظرتون من باردارم???

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 23 پست
ان شا الله که اون بالایی بخواد بچه هایی داشته باشیم سالم با اخلاق نیکو 😘😘

واقعا موافقم.امروز داشتم با خدا حرف میزدم بهش گفتم هر چی تو بخوای،فقط بچه م یاد بگیره انسان باشه در درجه اول.خدا کمکمون کنه عزیزم.

سلام.

والامن ماه پیش 4روز زودتر شدم

بعد تا پاک شدم اقدام کردم اما هفته بعدش  هرچی علایم بود ظاهر شد کم کم . درد و لکه بینی و ترشح قهوه ای ...

الانم راه میرم درد میگیرم...

زیردلم پادردم کمرم...

هرکسی دید گفت بارداری ولی نیستم بیبی چکم منفیه 3روزم عقب انداختم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست داشتم وای سری اخر رفتم دکتر گفت چیزی نیست .بعد من همیشه یه هفته دیر تر پریود میشدم ولی ماهی که ...

عه . چه خوب . چون جلو انداختن پریود نشون دهنده رحم آماده ست واسه بارداری 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
نه منم تو اقدامم 😥😥😥

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1782514/فقط-منتظر-های-نی-نی-بیاااان?page=1

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
مرسی عزیزم واقعا گریم گرفت خدا کنه واقعا همونی بشه که خدا میخواد.ممنونم

سلامت باشی

توکل به خدا

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون