2789

سلام خانومای عزیز مژده دارم به خانومایی که تنبلی تخمدان دارن

اول بگم من از 16سالگی تنبلی تخمدان دارم یا چند ماه پریود نمیشدم و اگه میشدم شدید خونریزی میکردم الان 36سالمه دوتا دختر دارم

خیلی دکتر رفتم قرص هورمونی داده یکی دو ماه منظم پریود شدم و دوباره روز از نو روزی از نو

طب سنتی هم رفتم که به خونریزی انداخته منو

خلاصه گفتم که بدونین همه راه ها رو امتحان کردم و نتیجه ای ندیدم

حالا از ماه قبل پریود شدم به طور طبیعی و این ماه هم ماه دومم هست که به طور طبیعی پریود شدم

اما کارهایی کردم که خواستم با شما هم به اشتراک بزارم که اگه کسی بینتون این مشکلو داشت بهش بگین بزارین مشکلش حل بشه فقط عزیزان لایک کنین همه ببینن

و اگه خواستین یه صلواتی برای سلامتی من و خانوادم و اینکه مشکل مالیمون حل بشه بفرستین.

ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

1.من دوماه نون سنگک رو جایگزین نون همیشگیمون کردیم عالیه

2.پنیر رو بدون گردو نمیخورم

3.به خاطر مدرسه دخترم صبح ساعت 7بیدار میشم

4.قند و شکر مصنوعی کلا استفادش تو خونمیون خیلی کم شده چای رو باخرما میخوریم اونم یه خرما رو به چهار قسمت تقسیم میکنم

6.هم به خاطر رژیممون ابمیوه از بیرون نمیخریم و غذای فست فود و غذای بیرون رو به حداقل رسوندیم و هم اقتصادی تره

البته اینم بگم مطلق قند و شکر مصنوعی کم نشده ها بعضی موقع ها حلوایی که میپزم شکر میریزم ولی در حالت کلی خیلی کم کرردم

شیره انگور استفاده میکنم و

7یه برنامه یوگاازبازار نصب کردم که اونو انجام میدم عالیه

1.من دوماه نون سنگک رو جایگزین نون همیشگیمون کردیم عالیه2.پنیر رو بدون گردو نمیخورم3.به خاطر مدرسه د ...

اصلاح سبک میکنی دیگه ولی تا این وقت بیدار موندن سمه خواب خیلی تاثیر داره

1.من دوماه نون سنگک رو جایگزین نون همیشگیمون کردیم عالیه2.پنیر رو بدون گردو نمیخورم3.به خاطر مدرسه د ...

به به😍😍تبریک میگم عزیزم

انشالله همیشه خودتون و خانوادتون تنتون سالم باشه🩷✨️