شيما69 مدیر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 3019 عنوان حس ميکنم بخاطرکارشوهرم خدابهمون بچه نميده | مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 47 پست شوهرمودوس دارم ولي حس ميکنم توانتخابش اشتباه کردم مثلافردا افطاري دعوتيم ميگه من پامو نميزارم تاعمر دارم بافاميلاي خودشم ارتباط نداريم اصن خسته شدم ازبي کسي من عروس بودم يعني نبايدخونه کسي برم؟ خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي 1397/02/27 | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترمه۹۹ عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7009 سريک موبايل که واسه يکي خريد طرف ازاشناهامون دوست بودند باهم 6ماه طول کشيدپولاش رابده يک ابروريزي تو ... کاش همون موقع خودت یا خونوادت میدادین باز کم کم از طرف میگرفتین ک براش کینه نشه خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
شيما69 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 3019 مشاوره ببرش مشکل باخانواده خودش و شما چیه شغلش چیه مشاوره نمياد با اونا مشکلي نداره ولي چندماه پيش بدجور توروي بابام ومامانم وايستاد خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي
ترمه۹۹ عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7009 يکسال و يکماه خب خونوادت چرا پادرمیونی نمیکنن یه شب بابات زنگ بزنه بهش بگه دلمون تنگ شده شام بیاین اینجا خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
شيما69 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 3019 ای بابا,,شایدم منزویه,,رفت و امد دوس نداره,,خونتونم کسی نمیاد? از فاميل ن هيچکس جزخانوادم و مادربزرگمم سالي يکي دوبار خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي
شيما69 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 3019 بخدا درست نمیشه مگه خیلی برای هر مهمونی پاپیچش بشی منم شوهرم این اخلاق گندو داره ولی نه ب این شدت خو ... پاپيچش بشم دعواميشه اخه زود ازکوره درميره،من ازدواج کردم که بازمجردي برم مهموني خسته شدم ازاين وضع خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي
شيما69 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 3019 خب خونوادت چرا پادرمیونی نمیکنن یه شب بابات زنگ بزنه بهش بگه دلمون تنگ شده شام بیاین اینجا بيچاره ها انقد گفتن همان لحظه قبول ميکنه بعدميزنه زيرش خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي
لیدی_اسکارلت عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 860 چون رفت و آمد نمیکنه با کسی خدا بچه نمیده بهتون؟ چه ربطی داره گلم؟
leilaie عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 698 از فاميل ن هيچکس جزخانوادم و مادربزرگمم سالي يکي دوبار الهی بگردم,,اینحوری که سخته,,,خیلی از مردا اینجورن آغوشش,سفارت بهشت است روی زمین❤
ترمه۹۹ عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7009 پاپيچش بشم دعواميشه اخه زود ازکوره درميره،من ازدواج کردم که بازمجردي برم مهموني خسته شدم ازاين وضع بهش بگو بخاطر من بیا اخروقت میریم زودم بلند میشیم درضمن اگه قبول نکرد تو هم ی کاری ک اون دوست نداره نکن اخلاقشم تنده؟ خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
شيما69 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 3019 کاش همون موقع خودت یا خونوادت میدادین باز کم کم از طرف میگرفتین ک براش کینه نشه اصن يک اخلاق بدي باباش يادش داده که اگه کسي باهات بدحرف زد ياچيزبدي گفت واسه هميشه کلن قيدشوبزن خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي
kathrine عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 6856 مشاوره نمياد با اونا مشکلي نداره ولي چندماه پيش بدجور توروي بابام ومامانم وايستاد وا هنوز یه سال نشده تو روی مامان و بابات وایساد؟؟؟؟؟؟؟..بعد تو هیچکاری نکردی؟؟؟؟همین که پشتش در اومدی اینجوری پررو شده..من اگه شوهرم کوچکترین بی احترامی به بابام کنه دیگه اسمشو نمیارم 🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
ترمه۹۹ عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7009 بيچاره ها انقد گفتن همان لحظه قبول ميکنه بعدميزنه زيرش خوبه حتی اگه اون لحظه قبول کنه بگو چندبار. باهاش بزنگن قرار. بیرونو اینا بذارین تو راه میاد خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
شيما69 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 3019 چون رفت و آمد نمیکنه با کسی خدا بچه نمیده بهتون؟ چه ربطی داره گلم؟ ن مثلاميگه ان شاالله طرف پدرومادرش بميرن ياتهديدش ميکنه تو فاميل ختم قران برداشتن اخه چرابايداينطوري کنه که ازش بترسن باشوهرخواهرمم چون ازفاميله خوب نيس خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي
شيما69 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 3019 الهی بگردم,,اینحوری که سخته,,,خیلی از مردا اینجورن اره بخدا انقد اين يکسال ازبي کسي گريه کردم خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي