2777
2789

شوهرمودوس دارم ولي حس ميکنم توانتخابش اشتباه کردم مثلافردا افطاري دعوتيم ميگه من پامو نميزارم تاعمر دارم بافاميلاي خودشم ارتباط نداريم اصن خسته شدم ازبي کسي من عروس بودم يعني نبايدخونه کسي برم؟

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکی زندگیخودشو داره مطمئن باش دوستتم به تو حسودیش میشه به داشته هایی که خودت نمیبینی انشالله خدا خیلی زود به تو هم بچه میدی که همه حسرتشو بخورن

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
چرا رفت و امد نداره?

سريک موبايل که واسه يکي خريد طرف ازاشناهامون دوست بودند باهم 6ماه طول کشيدپولاش رابده يک ابروريزي توفاميل راه انداخت انقد ازباباومامانم وفاميل خجالت ميکشم

بافاميلامن اره نداره بافاميلاي خودشم قطع رابطه کرده

بخدا درست نمیشه مگه خیلی برای هر مهمونی پاپیچش بشی منم شوهرم این اخلاق گندو داره ولی نه ب این شدت خونه ماماناتون چی پس؟

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
هرکی زندگیخودشو داره مطمئن باش دوستتم به تو حسودیش میشه به داشته هایی که خودت نمیبینی انشالله خدا خی ...

خانواده خوبي دارم انقد گرم باهمه صميمي ان وباگذشت حالاشوهرم اينطوري بدجور دارم اذيت ميشم خواهرشم بي دليل قيدمنازده نزديک دوساله زنگم نزده

سريک موبايل که واسه يکي خريد طرف ازاشناهامون دوست بودند باهم 6ماه طول کشيدپولاش رابده يک ابروريزي تو ...

ای بابا,,شایدم منزویه,,رفت و امد دوس نداره,,خونتونم کسی نمیاد?

آغوشش,سفارت بهشت است روی زمین❤