2777
2789

بیاید یبار نیمه پر لیوان رو ببینیم نه خالی رو شاکر باشیم تا انشاالله خدا درهای نعمتش رو رومون باز کنه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

من خودم ک شوهر ندارم خاهرم داره بخدا مادر شوهرش لباس زیرشم میشوره میبرش آرایشگاه پول رنگش میده لباس براش میخزه وسایل آرایش میخره کلی بریز ب پاش میکنه براش اخر سر،خواهرم فحشش میده😂قدر نمیدونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکرررر قطع ارتباطیم

چرا من یبار اوکیم یبار قطع روانی میشم بعضی وقتا از دستشون

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
من خودم ک شوهر ندارم خاهرم داره بخدا مادر شوهرش لباس زیرشم میشوره میبرش آرایشگاه پول رنگش میده لباس ...

جدی خوب خدارو شکر که خوبه ولی خواهرتون نباید قدر نشناس باشه

من هم شوهرم هم خانوادش عنترن

واسه من همسرم خوبه ولی خانوادش نه

من خونواده شوهرمو دوس دارمحرف و حدیث و دلخوری ک مسما بوده و هست ولی آدمای خوبین دخالتگر نیستن حتی با ...

دقیقا واسه منم اصلا اهل دخالت نیستن مثلا مادرشوهرم هیچوقت دخالت نمیکنه کار به کاره کسی نداره

من بدبخت شانس نداشتم توی ازدواج

انشاالله خدا کمکت کنه عزیزم خدا بزرگه یعنی اصلا خوبی ندارند

دقیقا واسه منم اصلا اهل دخالت نیستن مثلا مادرشوهرم هیچوقت دخالت نمیکنه کار به کاره کسی نداره

خداروشکر

گر چ اینم بگم منم خیلیییی باهاشون خوبما

خوبی دوطرفه س

حتما شمام خوبی ک دخالت ندارن

انشاالله خدا کمکت کنه عزیزم خدا بزرگه یعنی اصلا خوبی ندارند

بدی هاش بیشتره از،خوبی هاش..برای مثال الان قهره سر اینکه ۳ سال پیش تو عقد بش گفتم باید رانندگی بم یاد بدی..

واقعها خر نیست؟؟؟؟

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀