2777
2789
عنوان

حس ميکنم بخاطرکارشوهرم خدابهمون بچه نميده

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 47 پست
بهش بگو بخاطر من بیا اخروقت میریم زودم بلند میشیم درضمن اگه قبول نکرد تو هم ی کاری ک اون دوست نداره ...

لجبازه قبول نميکنه انقد بهش گفتيم کينه ايه وزودجوش

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
لجبازه قبول نميکنه انقد بهش گفتيم کينه ايه وزودجوش

واااای پس باز ی مدت خودت تنها برو. بذار. فکر کنه براش مهم نیستی

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن مثلاميگه ان شاالله طرف پدرومادرش بميرن ياتهديدش ميکنه تو فاميل ختم قران برداشتن اخه چرابايداينطوري ...

ای بابا.. عزیزم فکر نمیکنی قبل بچه دار شدن بهتر باشه این مساله رو حل کنی؟ ای کاش یکی دوبار با هم پیش مشاور برید

وا هنوز یه سال نشده تو روی مامان و بابات وایساد؟؟؟؟؟؟؟..بعد تو هیچکاری نکردی؟؟؟؟ همین که پشتش در او ...

چراکلي دعواکردم باهاش حرف زدم بخاطرحرف باباش توروبابام وايساد مامانشم بامامانم بدحرف زد الان باهم قهرن خانواده ها هنوزکه هنوزه باهاشون دلم صاف نيس

ای بابا.. عزیزم فکر نمیکنی قبل بچه دار شدن بهتر باشه این مساله رو حل کنی؟ ای کاش یکی دوبار با هم پیش ...

نمياد اجي غد ومغرورن خيلي ام سردن شوهرم گرمتره ولي غدولجبازه جزباباش که حرفاش اشتباس حرفي هيچکس قبول نداره اصن يکروز قبل عقد و يکروزقبل عروسي خانوادش اومدن فرداشم رفتن شهرشون،انگارن انگار

نمياد اجي غد ومغرورن خيلي ام سردن شوهرم گرمتره ولي غدولجبازه جزباباش که حرفاش اشتباس حرفي هيچکس قبول ...

هرجور که صلاح میدونی اما من جای شما بودم عجله نمیکردم برای بچه دار شدن.. بین طاقت داری بچه ات هم از پدرش همین اخلاق رو یاد بگیره؟ 

خوبه حتی اگه اون لحظه قبول کنه بگو چندبار. باهاش بزنگن قرار. بیرونو اینا بذارین تو راه میاد

باورکن وقتي ميبينم دوتاشوهرخواهرم باهم ميگن وميخندن اين باهاشون فاصله گرفته ميخوام بميرم من ازاجيام مجردي شادتربودم الان غمگين شدم خيلي احساس تنهايي ميکنم جفت خواهرم کلي مهموني ميرن باخانواده شوهراشون وفاميلاخودمون فقط منم هيجاراندارم بريم

چراکلي دعواکردم باهاش حرف زدم بخاطرحرف باباش توروبابام وايساد مامانشم بامامانم بدحرف زد الان باهم قه ...

به نظر من نباید به هیچ عنوان پا خونه ی مادرشوهر و فک و فامیلش بزاری

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
باورکن وقتي ميبينم دوتاشوهرخواهرم باهم ميگن وميخندن اين باهاشون فاصله گرفته ميخوام بميرم من ازاجيام ...

فقط من میتونم درکت کنم چون مثل شوهرمه منم میبینم داداشام پسرعموهام با خانوماشون بیرون پارک مسافرت من گوشه خونه در حال التماس ب اقا

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
هرجور که صلاح میدونی اما من جای شما بودم عجله نمیکردم برای بچه دار شدن.. بین طاقت داری بچه ات هم از ...

خودشم ميگه به بچه ام يادميدم اينطوري باشه ولي من نميزارم عاشق بچس ميگم شايدباوجودبچه عوض بشه بديش اينه اصن قبول نداره کاراش اشتباس

یعنی تاحالا هیچ جارو. نمیرفتی؟

چراولي ازهمه کينه به دل گرفت تا اخر راه ميره اصن به فکرمن نيس ميگم بهش مگه الگوي ما اوليانيس چراگذشت وعطوفت نداري ميگه ن الگوم کسي ديگس منظورش باباشه

نه عزیزم زورت نمیرسه نذاری.. بچه اخلاقای پدر و مادرو برمیداره.. 

اخلاقاي خوبم داره هاولي اين لجبازبودن وکينه بودن داره اذيتم ميکنه