2777
2789
عنوان

خانمااا همفکری زمین یا آپارتمان یا هیچکدام؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3259 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا هستید شما؟؟؟؟

ما خیلی وقته میخواییم آپارتمان بخریم فروشنده نیست.....سر هر قیمتی به توافق میرسیم صاحب ملک باز متری 2تومن میذاره روش.دارم به این نتیجه میرسم قرار نیست خونه دار شیم

اپارتمان

زمین برا کسی خوبه الان خونه از خودش داره   زمین رو میخره  بعدا خونه رو میفروشه  یا این که وام میگیره  زمین رو خونه میسازه   

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

اینکه پولتون و به ملک یا زمین تبدیل کنید صد درصد بهتره تا اینکه پول و تو بانک بزارید و روز به روز ارزشش پایین تر میره.و همین اپارتمانی که الان دیدین و امسال میتونید با این پول بخرید محال سال بعد بتونید بخریدش.خونه هم بهتره حداقل از مستاجری در میای اگرم نری توش میتونی اجاره بدی یه کسب در امد شه براتون.ولی زمین تو این اوضاع بد مملکت که ساخت و سازی هم نمیشه یا خودتون باید بسازینش یا باز باید صبر کنید و بعد چند سال دنبال مشتری باشین که بفروشینش

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   

زمین نخر اصلا 

ما خریدیم و در صورتی که پیشرفت کنه خوبه اما اگه همون زنان اپارتمان خریده بودیم اندازه پول خودش تا حالا اجاره گرفته بودیم

اپارتمان برای شما که خونه هم نداری بهتره

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

خانما یه چیز دیگه ما بخاطر کار شوهرم جنوب زندگی میکنیم اپارتمان رو اینجا باید بخریم 

ولی زمین رو میتونیم شهر خودمون واسه اینده و سرمایه گذاری بخریم

نمیدونم چیکار کنم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
کجا هستید شما؟؟؟؟ ما خیلی وقته میخواییم آپارتمان بخریم فروشنده نیست.....سر هر قیمتی به توافق میرسیم ...

جنوب هستیم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود