2777
2789
با اینکه میگن زنی که خرج نداره ارج ندا ه چقدر موافقین

من خیلی موافقم..به تجربه دیدم کسایی ک خودشونودست بالامیگیرنتو جمع بیشتر تحویلشون میگیرن

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط خوبی شوهرم رو پیش مادرم میگم این باعث شده که خیلی روش حساب کنن و لذت میبرم من

خانواده شوهرم هم احترام میزارم ولی صمیمی نیستم اصلا سوال نمیکنم ازشون و حرفی که میشنوم تکرار نمیکنم

بی سیاستی هم غر زدن و عصبانی شدنم نزد همسر

بیش از آنکه در انتظارش باشی دوستت دارم...
ععع چقد خوب  منم از این بعد همینکار میکنم ولی اصلا نمیتونم از خانواده شوهرم خوب بگم

الکی دیگه مثلا برادرشوهرم برا مناسبتای ما کادوی کم داده شوهرم میخواد زیاد بده مستقیم نگفتم نده قبلش خرج تراشیدم پولا رو هزینه خودمون کردیم بعدش گفتم خودت میدونی پول اصلا برام ارزشی نداره ولی خودت میدونی الان وضعمون جور نیست فعلا همین قدرک داریم میدیم ایشالله مناسبتای بعدیش جبران میکنیم

تا مناسبتای بعدیم خدا کریمه😂

من ازدواج نکردم ولی این سیاسیتهایی که موفق بوده رو دیدم: با خانواده شوهر محترمانه برخورد کنید و همیشه حریمی قائل بشوید صمیمیت بهیچوجه

نظرخواهی در امور شخصی از خانواده شوهر ممکنه منجر به دخالت بشه

رفت و آمد با خانواده شوهر رو براساس قانون زندگیتون کنترل کنید دم به دقیقه خونشون نباشید

آمار کارهاتون و.. رو ندید

مسائل خصوصی زندگیتونو جلو خانواده شوهر یا خانواده خودتون مطرح نکنید و احترام به همسر در حضور خانواده ها

از همون اول براخودتون ارزش قائل بشید و خرج کنید که اگه خرج نکنید و بعدا پشیمون بشید و بخواهید تغییر رویه بدهید براشون سنگینه و زیربارنمیرن

به شخص خودتون اهمیت بدید به پوستتون برسید به لباستون به خوراکتون و...نه اینکه مثل مامانها قسمت خوب غذا رو بدید به شوهر و ته مونده رو خودتون بردارید

همیشه ظریف حرف بزنید بخورید راه برید تو همه کارها زنانه و با لطافت و زرنگی کارهاتون رو به پیش ببرید مثلا اگه از رفتارهمسرتون ناراضی هستید یجوری زیرپوستی بهش بفهمونید نه با دادو بیداد و فحش

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

منم یاد گرفتم که بده خونواده شوهرمو نگم پیشش ولی سر فرصت که دل شوهرمم ازشون پر باشه همه رو باخنده میگم 

و اگه کسی بهم اعتماد کنه و حرفی بزنه پیشم  .اون حرفشو حتی به شوهرمم نمیگم 

دوری و دوستی  همیشه یادم میمونه 

و اصلن پیش کسی درد دل نکنم 

و یا پیش همه و مهم تر از همه پیش  خونواده شوهرم همیشه ازش دفاع  کنم حتی اگه مقصر باشه .

شوخی نکنم جلوی جمع