2777
2789

بی سیاستی من اینه که با خانواده شوهرم بیش از حد صمیمی شدم و یجوری شده مثل اعتیاد اصلا نمیدونم چجوری ترکش کنم

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اگه دلت ازش پر باشه

اره..من فقط پیش دوتا دوست صمیمیم ک فامیل نیستن همه چیو میگم و دردو دل میکنم تا اروم شم...اینجوری ارامش بیشتری دارم

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
کا‌ش منم میتونستم اه

منم ب مرور یادگرفتم بعضی وقتام بخوام چیزی رو بدونه مستقیم نمیگم مثلا میگم میخوام بهش گوشزد کنم خواهرش نیومده خونمون مدت طولانی مستقیم نمیگم ،میگم خودت میدونی من چقد خانوادتو دوست دارم دلم میخواد صمیمی بشیم ولی اونا سردن الان چند وقته نیومدن ،

این ی مثال بود

ولی کلا خیلی تاثیر داشته قبلا طرف اونارو میگرفت ولی الان طرف منو میگیره😂😂

اینکه دهن به دهن خانواده همسر نشم و هر چی میگن با یه لبخند رد کنم چون فقط حرفاشون در همون حد حرف باقی می مونه و آخر من و همسرم کار خودمون و انجام میدیم.

اینکه موقع دعوا تا میتونم حرفی نمیزنم و سکوت میکنم و خیلی کمک کرده که دعوامون عمیق نشه.. البته این دو طرفه هستش وقتی من عصبانیم همسرم سکوت میکنه و وقتی همسرم عصبانی هستش من

منم ب مرور یادگرفتم بعضی وقتام بخوام چیزی رو بدونه مستقیم نمیگم مثلا میگم میخوام بهش گوشزد کنم خواهر ...

ععع چقد خوب 

منم از این بعد همینکار میکنم

ولی اصلا نمیتونم از خانواده شوهرم خوب بگم

❤️