2777
2789
دروغ که نه ولی شوهرتون بهتون پول نده و یا حتی چیزی میخرین باید توضیح بدین که چی خریدین و با این پول ...

بنظر من زن باید از اول شوهرشو متقاعد کنه که زن خرج داره و برای مرد جابیفته و وقتی پول بخواهی راحت کناربیاد!بعد اینکه خانمها اصلا خودشونو قاطی مسائل اقتصادی مث وام و پرداخت قسط و خرج خونه وقبض ...نکنند اونا مال آقایونه (نه اینکه اسراف کنن و به فکر جیب مردشون نباشن)

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

جلو خانواده شوهر خیلی دور شوهر چرخیدن خوب نیس, من معمولی رفتار میکنم حتی اگه برای شوهرم بمیرم.

جلووخانواده شوهر اشک ریختن ممنوع, نقطه ضعف نشون دادن ممنوع , ناراحتیتونو نشون دادن ممنوع, فقط اگر ناراحت شدید همون لحظه حرفتونو با ریلکسی بزنید,,با احترام و قاطع,, و توی دلتون نذارید بمونه ... 

به جیب شوهر نگاه کنین,اگر تواناییشو دارهدحسابی بهدخودتون برسید, اگر نه ولخرجی اشتباهه.

با هرکس به اندازه شعورش برخورد کنین.

لطف و محبت زیاد برای خانواده شوهر سَمه, سَم, از نوع مُهلِک

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با خانواده شوهرم از نظر عقیده ای اختلاف دارم و خیییلی با بعضی حرفاشون مخالفم ولی یک بار هم بحث نکردم.

عقیده ادم ها رو بعد از 60 سال نمیشه تغییر داد اگه بحث کنم احترام خودم کم میشه

بیش از آنکه در انتظارش باشی دوستت دارم...

من خودم فعلا وضع اقتصادی مناسبی نداریم, از خیلی خرج هایی ک میتونم برای خودم کنم صرف نظر کردم ولی به شوهرم میگم مثلا من از اینا گذشتم که بهت فشار نیاد... اگر داشت اصلا نمیگذشتم. خودشون متوجه میشن

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

چیکار میکنه

اصلا ی وضعیییییه مثلا آمار کارها و خریدهاشو میده به خواهرشوهرا اونا هم کنجکاو  حالا دیگه بقیشو حدس بزن

ی چیز اگه بخره میره میگه من اینو شتابزده خریدم و پشیمونم و...

اگه ی وسیله ای از وسایل خونشرو برا مراسمهاش مثل روضه تولدو.. ببره براشون تا استفاده کنن روش نمیشه بگیردشون میمونن خونه پدرشوهرش انا هم میگن لابد بیفکرو اهل زندگی نیست که نمیگیردشون

تو خونه اونا اصلا به خودش نمیرسه

اگه متلکی تیکه ای بهش بگن اصلا بلد نیست جوابشونو به زبون خودشون بده 

هر چی این ساده و بدبخته اونا زرنگ وکنجکاو

من اگه اینجوری بگم میگه منت میذاری خوب میخریدی

نه اینجوری نگو,,, تابلوئ... بهش بفهمون زن جماعت تو این دوره زمانه خرج داره, من غیر مستقیم و گاهی مستقیم میگم, مثلا تو این دوره زمونه خانوما خیلی خرجشوت زیاده , منم دیگه مراعات وضمونو میکنم وگرنه برای پوست و مو و ناخن و اپیلاسیون و رخت و لباس و آرایش هر ماه باید یه هزینه ای میکردم... یجوری غیر مستقیم از هزینه ها براش میگم و خودش میفهما...البته گاهی هم مستقیما میگم. چون با همین وضع اگر جیزی نگم تند و تند پول میده به خانوادش..

اونروز به داداش مجرد ۱۹ سالش پول تو جیبی داد,,, انقد قاطی کردم. گفتم من ازت پول تو جیبی نمیگیرم تو به اون میدی?

چیکار میکنه

اون پست در مورد خواهرم گفتم 

واما عروسمون

اصلا درمورد خریدهاش چیزی نمیگه

دائم در حال خرید کردن فک کن درماه حداقل دودست لباس رو میخره به دادشم اعتراض کنیم میگه زن باید بخره و تیپ بزنه و..

بهترینها رو همیشه براخودش برمیداره یعنی اگه کسی ی چیز از اون بهتر داشته باشه ایشون میگرده بهترترش رو براخودش پیدامیکنه و خیلی دوس داره از همه سر باشه و همه ازش تعریف کنن

همیشه خانواده ش رو پیش ما بالا میبره با اینکه ما دخترخاله ایم و خالمونو بهتر از اون میشناسیم نقطه ضعف خودش و خانواده ش رو اصصصصصلا بروز نمیده

از اونطرف داداشمو انقد آروم و با ناز و عشوه مجاب میکنه برای کارهاش

عشق لبااااااسه شاید ی کامیون لباس نو نو داشته باشه هر چی ببینه میخواد

داداشم شدیدا طرفدارشه تو همه کارها حمایتش میکنه نه اینکه زن ذلیل باشه اما اون بلده چجوری با سفره رنگین و.. شوهرشو مجاب کنه!چون میدونه مردها براشون مهمه سفره رنگین و..خلاصه ایشون ما که سهله مادربزرگمونم درس میده

ولی با اینحال ما دخالتی نمیکنیم و دوست داریم با هم خوب باشن و بدی ازش ندیدیم

اون پست در مورد خواهرم گفتم  واما عروسمون اصلا درمورد خریدهاش چیزی نمیگه دائم در حال خرید کر ...

افرین که اینقد خوب داداشت تو مشتشه کاش ماهم خیییلی سیاست داشتین و هرچی میگفتیم شوهرامون نه نمیگفتن

افرین که اینقد خوب داداشت تو مشتشه کاش ماهم خیییلی سیاست داشتین و هرچی میگفتیم شوهرامون نه نمیگفتن

هر مردی ی قلق داره باید بشناسی قلقش چیه

بعضی قلقا عمومیه : همه مردها دوس دارن وقتی از کار برمیگردن خونشون تمیز و آروم خانمشون مرتب و زیبا و ی سفره قشنگ و غذای خوشمزه و...

مثلا یکی از دوستانم میگف من میدونم شوهرم که از سرکارمیاد دوس داره ی شربت خنک بهش بدم بعدشم سفره رو پهن کنم و...در آرامش باشه و منم همینکا رو میکنم یا میگف اگه بهش در بعضی موارد چشم بگم اونم هزار برابر برام تو کارهای دیگه جبران میکنه مثلا همسرش بهش میگفت وقتی میخواهی بری دانشگاه امروز نرو جاده خوب نیست یا با قطار برو و.. ایشون هم میگفتن چشم و در عوض آقاشون همیشه پول زیاد به کارتش میریخت و همش میگف هرچی میخواهی بخر(درصورتی که دوستم میگف همسرم اوایل ازدواج خیلی خسیس بوده و من ولخرج)