ینی واسه تنبلی تخمدان هیچی بهتر از ورزس کردن نیست من هم تنبلی داشتم و همم تخمدان پلی کیستیک پیش پزشک ...
جدی? چه خوب خداروشکر.الان که روز ها که هیچ شب ها میخوام ورزش کنم و وزنم رو هم کم کنم.اگه رژیم بگیرم و فقط میوه و سبزیجات بخورم اشکالی نداره? اخه دکتر گفت تخمک هات ضعیفه نمیدونم چکار کنم تقویت بشه
امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
حتما کیست نداشتی.رشد فولیکولاتم خوب بوده که چیزی نگفته.اگه پرولاکتینت نرماله دمنوش رازیانه بخور.خوب ...
سری اول داشتم سونو دادم سری دوم چنان درد و خونریزی داشتم اوژانسی بستری شدم بیمارستان سونو ازمایش خون ادرار و پاپ اسمیر دادم اصلا اون کیست هم دیگه نبود متاسفانه ازمایشام جا مونده بود بیمارستان دیگه نشد برم دنبالش که ببینم ازمایش هورمون هم ازم گرفتن یانه چون دیدم چنبار ازم خون گرفتن دکتر گفت مشکلت زنانه نیست گفتم بابا خونریزی رحم دارم چیمیگی یه قرص دوفاستون داد بهم که خونریزیمو دوبرابر کرد دیگه نخوردمش
و اینکه این مخلوط سیاهدونه و عسل رو تا کی بخورم.دکتر دوتا امپولم داد که روز8 و 9 پریودی بزنم و روز 10 برم پیشش.میخوام از کیت هم استفاده کنم.بتظرت تا قبل پررنگ شدن دو خط کیت از عرقیجات و سیاهدونه استفاده کنم?
امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚