2777
2789
60کیلو ام با قد 164 ولی خیلی کم تحرکم و ناحیه شکم چربی اضافه دارم

دقیقا بخاطر همین تنبلی تخمدان شدید شده بهترین راه درمان ورزش

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر گفت یا تخمک ازاد نمیکنی یا هم ایقد ضعیفه که باردار نمیشی.برا تقویت چکار کنم? رازیانه رو چجوری ب ...

رازبانه خیلی تاثیر نداره اینم بدون داروهای گیاهی خیلی دیر ج میدن شما باید ورزش کنی رازیانه تنها ی مکمله

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
من خونریزی سنگین پریود و اختلال وبی نظمی بادردای شدید دارم ولی دکتر رفتم سونو دادم نگفت تنبلی دارم

حتما کیست نداشتی.رشد فولیکولاتم خوب بوده که چیزی نگفته.اگه پرولاکتینت نرماله دمنوش رازیانه بخور.خوب میشی.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
ینی واسه تنبلی تخمدان هیچی بهتر از ورزس کردن نیست من هم تنبلی داشتم و همم تخمدان پلی کیستیک پیش پزشک ...

جدی? چه خوب خداروشکر.الان که روز ها که هیچ شب ها میخوام ورزش کنم و وزنم رو هم کم کنم.اگه رژیم بگیرم و فقط میوه و سبزیجات بخورم اشکالی نداره? اخه دکتر گفت تخمک هات ضعیفه نمیدونم چکار کنم تقویت بشه

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
جدی? چه خوب خداروشکر.الان که روز ها که هیچ شب ها میخوام ورزش کنم و وزنم رو هم کم کنم.اگه رژیم بگیرم ...

سیاه دانه و عسل هر روز یه ق مرباخوری ناشتا یکی هم قبل خواب.تو پریودی نخور.

چقد میشه ازمایش هورمونی ازاد البته ببخشید من خیلی میپرسم

از من تو ازمایشگاه خصوصی و ازمایش تیروئید هم جزء شون بود شد70 البته ازمایشگاه ها فرق میکنه و دولتی ها کمتره

حتما کیست نداشتی.رشد فولیکولاتم خوب بوده که چیزی نگفته.اگه پرولاکتینت نرماله دمنوش رازیانه بخور.خوب ...

سری اول داشتم سونو دادم سری دوم چنان درد و خونریزی داشتم اوژانسی بستری شدم بیمارستان سونو ازمایش خون ادرار و پاپ اسمیر دادم اصلا اون کیست هم دیگه نبود متاسفانه ازمایشام جا مونده بود بیمارستان دیگه نشد برم دنبالش که ببینم ازمایش هورمون هم ازم گرفتن یانه چون دیدم چنبار ازم خون گرفتن دکتر گفت مشکلت زنانه نیست گفتم بابا خونریزی رحم دارم چیمیگی یه قرص دوفاستون داد بهم که خونریزیمو دوبرابر کرد دیگه نخوردمش

سیاه دانه و عسل هر روز یه ق مرباخوری ناشتا یکی هم قبل خواب.تو پریودی نخور.

سیاه دونه خام یا تفتش بدم و به اصطلاح بو داده شه?

از من تو ازمایشگاه خصوصی و ازمایش تیروئید هم جزء شون بود شد70 البته ازمایشگاه ها فرق میکنه و دولتی ه ...

من یه چهار پنج ساعت اورژانس بستری شدم شد280فقط ازمایشام و شوهرم گم کرده نمیدونم هورمون هم جزش بود یانه بهم گفتن همه چی عالیه

و اینکه این مخلوط سیاهدونه و عسل رو تا کی بخورم.دکتر دوتا امپولم داد که روز8 و 9 پریودی بزنم و روز 10 برم پیشش.میخوام از کیت هم استفاده کنم.بتظرت تا قبل پررنگ شدن دو خط کیت از عرقیجات و سیاهدونه استفاده کنم?

سیاه دونه خام یا تفتش بدم و به اصطلاح بو داده شه?

خام باشه.باید نیم کوبش کنی سریع بریزیش توعسل تا سمی نشه.زود قاطیش کن.من دو هفته س دارم میخورم موی زیر چونه از سه تا دونه شده یه دونه.