2777
2789
عنوان

مزخرف ترین کادو زندگیتون چی بود و از کی

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 90 پست
من مامانم واسه تولد 8سالگیم سرویس تفلون گرفته بود😣 یعنی تاواکردم مردم از هیجان گفتم به این بزرگی چی ...

خدا خيرت بده 

دل درد گرفتم از خنده😂😂😂😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
منم معتقدم ک بچه باید کادو مناسب سنش بکیره تو خانواده شوهرم همه تولد بچه ها پول میدن منم سنت شکنی کر ...

خب در واقع همه به پدر مادر هدیه میدن اونجور یا میگن یعنی خودشون هرچی نداره بخرن. منم مخالفم مخصوصا از سه سال به بالا که بچه ذوق داره و میفهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تازه عقد کرده بودیم رفتیم خونه دایی شوهرم اونم انقد پز میدن که ما باکلاسیم فلانیم .... تو پاکت به شوهرم 10 تومن داد به من یه ظرف ایرانی اندازه پیش دستی کریستال اشغالی ایرانی یه بار هم مادر شوهرم یه پیرهن داد که بهش میگفتن تیشرت جادویی کلی چروکه که میپوشی تو تن باز میشه

واااایییی دقیقاااا مثل منی منم وقتی محبتای مادرشوهرمو‌میبینم یکم اعصابم خورد میشه مخصوصا محبتش به ش ...

خیلی بده بخدا ،من سال اول نامزدی شوهرم میخواست واسم تولد بگیره همه فامیل و دعوت کنه انقد مامانم داد و بیداد کرد که خونه خودشون گرفت حتی نگفت من غذارودرست کنم 😥همیشه خدا اینجور مواقع ناراحتم کرده امسالم که مادر شوهرم به مناسبت تولد من دعوتشون کرده میگه نمیام چرا خودت تولد نگرفتی اون و زحمت دادی هر چی بش میگم خودم نمیدونستم متوجه نیست 

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
وقتی بچه داشته باشی اینقدر بهش محبت میکنی و بیان میکنی که برات عادی میشه بعددیگه به مرور به دیگرانم ...

آخه به شوهرم میتونم نشون بدم علاقمو یا داداشم و بابام  و مامان بزرگم واسه بقیه نه 

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.