2777
2789
عنوان

مزخرف ترین کادو زندگیتون چی بود و از کی

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 90 پست
بنده خدا مادرشوهرم خیلی از این کارها برام میکنه  فقط من نمیدونم چجوری براش جبران کنم واقعا فر ...

منم اینطورم واقعا کارایی که مامان خودم برام نکرده اون انجام داده جمعه هم واسه تولدم همه رو دعوت کرده ولی مامان خودم...منم جا اینکه بیشتر بهش محل بدم هی سرد تر میشم نمیدونم چرا مهربونيش عصبيم ميکنه یاد مامانم ميوفتم

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه سال 5 سالم بود زن عموم یه دست پارچ و لیدان اورد برام سال بعدش یخدونش و اورد سال بعدش گیلاساش و ...

داشته جهیزیه میداده خو 😂

به پیج اینستام سر بزنید سفارش بدید براتون انجام میدم ☺️ @golden.handmades

منم معتقدم ک بچه باید کادو مناسب سنش بکیره تو خانواده شوهرم همه تولد بچه ها پول میدن منم سنت شکنی کردم و برا بچه خواهر شوهرم بازی فکری مناسب سنش بردم کلی هم خوشحال شد...

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
منم اینطورم واقعا کارایی که مامان خودم برام نکرده اون انجام داده جمعه هم واسه تولدم همه رو دعوت کرده ...

واااایییی دقیقاااا مثل منی

منم وقتی محبتای مادرشوهرمو‌میبینم یکم اعصابم خورد میشه مخصوصا محبتش به شوهرم ... نه اینکه حسودی کنما فقط یاد مامان خودم میوفتم مثل شما چون مامانم همیشه خیلیییی سرد بوده نه محبت و قربون صدقه ای نه بغل و نوازشی... مامان خوب و فداکاریه اما حسرت یه بغل پر از آرامش از مامانم به دلم مونده

حالا مادر شوهرم درست نقطه مقابل مامانمه

احساس میکنم خدا مادرشوهرمو سر راهم قرار داره که یکم محبت مادرانه رو درک کنم و اینجوری جبران بشه... نمیدونم

من مامانم واسه تولد 8سالگیم سرویس تفلون گرفته بود😣 یعنی تاواکردم مردم از هیجان گفتم به این بزرگی چی ...

وای خدا 😂😂😂😂😂 حالا از فامیل آدم توقع نداره 

مامانت چرآآااآآ 😂😂😔😔😂😂😔😔😔

به پیج اینستام سر بزنید سفارش بدید براتون انجام میدم ☺️ @golden.handmades

سلطان هدیه های داغن خاتواده همسر سابق من هستن زمانی که باهم میرفتیم خریدای عروسی میکردیم 

میگفتن اینا هدیه عروسین و تو نباید خودت باشی حالا که باهم رفتین خریدین ماهم میریم عوضشون میکنیم 

میدونستن من از رنگ قهوه ای بدم میا همه لباسام قهوهای بود بعد میگفتن چرا انقد تو ساده ای آخه چرا هنیشه اسپرتی یکم تیپت مثه عروسا باشه 

لباسا و هدیه هایی که میخریدن دقیقا با دختروشون که محصل بود و ده سال ازم کوچیکتر و  اون یکی ده سال ازم بزرگتر و خیلی سال بود ازدواج کرده بود یکی بود 

ینی خیلییی باحال بودنا

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
بنده خدا مادرشوهرم خیلی از این کارها برام میکنه  فقط من نمیدونم چجوری براش جبران کنم واقعا فر ...

قدرشو بدون بهش خیلی احترام بذار و بعضی وقتا توم براش کادو بگیر . خدا براتون حفظشون کنه