2777
2789
عنوان

مزخرف ترین کادو زندگیتون چی بود و از کی

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاداره یه کف مرتب به افتخار مادرشوهرت بزنم👏👏👏👏

بنده خدا مادرشوهرم خیلی از این کارها برام میکنه 

فقط من نمیدونم چجوری براش جبران کنم واقعا

فرشته است واقعا خیلیییی ماهه

واقعا نمیدونم براش چیکار کنم که جبران شه تا حالا چندین بار برام تولد گرفته

همییییشه هم لباس و لوازم ارایش و کادوهای مختلف بدون مناسبت برام میخره و ماساژم میده و نمیذاره لیوان چایی خودمم بشورم وووو خیلیییی چیزای دیگه 

احساس میکنم خوب بلد نیستم براش جبران کنم نمیدونم چیکار کنم براش

هااهاهاهااا عالی بوده طرف

بله تازه هی ميگفت من کیک نخورم کادو نميدم😀من گفتم کادو هارونخونيم بلند هی گفت نه بخوووون بخووون

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
دیوونن بعضیا بخداااا

واقعا

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
بنده خدا مادرشوهرم خیلی از این مارها برام میکنه  فقط من نمیدونم چجوری براش جبران کنم واقعا فر ...

خداحفظش کنه شماهم احترامشو داشته باش مثه دخترش باشوقتی اون انقد خوبه

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
اها...پس از  خساست زیاد پولدار شده😃

نمیدونم والا چرا اينجوره مثلا خانوادش با داماد و عروساشون ميرن عروسی سر جمع 15نفر ميشن 25کادو ميدن

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
ای جونم عاشقشم که برا خودش خریده بوده

آر6 دیگه از این میسوزم که هیچ وقت گردن نگرفت واسه خودش گرفته😬😬 همش میگفت دیگ تو قابلمه ی تو دیگ کوچولوی تو😥😥😥😥😩😶

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
خداحفظش کنه شماهم احترامشو داشته باش مثه دخترش باشوقتی اون انقد خوبه

ممنون عزیزم

سعی میکنم بخدا 

اما خیلی حس بدیه

انگار خلاقیت ندارم نمیدونم واقعا چیکار کنم که یکم از محبتاش جبران شه 

البته همیشه ازم راضیه و راحته باهام

اما دوست دارم منم مثل خودش باشم چون خیلی اهل سورپرایز کردن و احترام گذاشتنه اما به ذهنم نمیرسه چیکار کنم بخدا اینم شده مشکل من😂😂 مادر شوهر من برعکس بقیه ‌مادرشوهراس