2777
2789
عنوان

مزخرف ترین کادو زندگیتون چی بود و از کی

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 90 پست

خواهر شوهرم اولین بار بعد عروسی اومد خونمون دخترشم ک ازدواج کرده اومد اون پسرشم ک ازدواج کرده اومد یعنی سه تا خانواده منم شام ماهی فسنجون و مرغ و گوشت انواع سالاد و ماست خیارو سبزی و کلی تزعینات تدارک دیدم اونوقت ی گلدون گل پلاستیکی ک ی شاخه گل رز پلاستیکی توش بود قیمتش هشت هزار تومان گرفته بود کف دستش داد ب من اینقد بهم برررر خوووورددد ک نگو واقعا مسخرم کرده بودن نمیاوردن عاقلتر بودن پنج ماه بعد همینا رفتن خونه اون جاریم ی ظرف خریدن ۲۸۰ هزار تومان بهش دادن 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

منم چن تا از فامیلامون تولد ۱ سالگیم چند دست پیش دستی هرکدوم یدست برام آورده بودن 😐😐😐سال دوم هم دیسش رو آوردن بازم هر کدوم یدونه😒

من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم واسه تولد 8سالگیم سرویس تفلون گرفته بود😣 یعنی تاواکردم مردم از هیجان گفتم به این بزرگی چی هست😢 فرداش توش غذا پخت😬 گفت دخترم ببین تو دیگات واست غذا پختم😩

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

من بیچاره بعد عروسی هر کی اومد خونم از این ظرفای کریستالی پایه دار آورد فکر کن نزدیک 20 تا یا بیشتر دیگه کادوها رو باز نکرده میخندیدیم خواهرشوهرام.کلی مسخره میکردن آخرم چند تاش رو خواهر شوهر بزرگم رو جهازش برد الان پایه دار میبینم کهیر میزنم خخخخخخ

😂😂من واسه دختر جاریم همیشه کادوهای خوب میبرم..هیچوقت دست خالی نمیرم پیشش..بعضی هاکلا درک نمیکنن که ...

وااالااااا ته غصه بوددددا

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

واسه تولد دوستم کلی خرج کردم

روسری شلوار عروسک

واسه تولدم یه قندون فلزی ک روش قران نوشته با یه دستبند پلاستیکی ک رنگ نقره ای روش زدن برام اورد

واسه یکی دیگه هم فقط هفتاد هزارتومنش پول مجسمه شد

با شمعو عروسک

تولدم یه لباس داغون اورد ک گدا هم نمیپوشه

با بوگیر گلدار دسشویی

قابل توجه هم باشه ک هر دوی این دوستان هم خودشون هم مادراشون منو واسه پسرشون میخواستن

هیش وقت روم نشد اشغال ب کسی بدم

ولی زیاد اشغال بهم دادن

البته خیلیام کلی چیزای ارزشمند بهم دادن

نمونش عشقم

ک هنوز همه گلایی ک برام اورده رو هم خشک کردم دوسال نگه داشتم

بار دار نیستم تیکر کنکورمه برام دعا کنید دوستان ♥️ راسی من کاربر قدیمیم ترکونده شدم از نو اومدم 😅

از مادر شوهرم يه بلوز كادو گرفتم متوجه شدم قبلا استفاده شده به همسرم گفتم اونم گفت نه بابا تو چمدون مونده اينجوري فكر ميكني

دست بر قضا يه روز داشتم تو لب تاب همسرم عكس هاي خانوادگي قبل از ازدواجمونو ميديدم كه متوجه شدم اون بلوز كادو أورده شده از خارج تن مادرشوهرم 

بود منم يه روز رفتم خونشون گذاشتم تو خونش بدون هيچ توضيحي

ألبته اين بار اولش نبود و من هيچ وقت بروش نياورده بودم

وای خدا باز یادم افتاد اصلا باورم نمیشه من و شوهرم نامزد بودیم مادرشوهرم سورپرایزم کرد و برام تولد ...

جاداره یه کف مرتب به افتخار مادرشوهرت بزنم👏👏👏👏

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت