2777
2789
عنوان

مزخرف ترین کادو زندگیتون چی بود و از کی

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 90 پست

😀من از پول کادو دادن بدم میاد بعد یکی ا دوستام برا تولدم اومد پنج تومن داد 😀منم نميذارم چیزی تو دلم بمونه رک بهش گفتم من یه ادکلن برات خریدم 60تومن بجز گل و شکلات تو روت شد پنج بدی گفت من هفت دادم بخدا😀😀😀😀😀🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سال 5 سالم بود زن عموم یه دست پارچ و لیدان اورد برام سال بعدش یخدونش و اورد سال بعدش گیلاساش و ...

😂😂من واسه دختر جاریم همیشه کادوهای خوب میبرم..هیچوقت دست خالی نمیرم پیشش..بعضی هاکلا درک نمیکنن که بچه پارچ میخوادچیکار

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

یه بار از طرف مدرسه بهم دیس داده بودن  مامانمم نگهش داشت تا سر جهیزم بزور میگفت ببر   

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

وای خدا باز یادم افتاد

اصلا باورم نمیشه

من و شوهرم نامزد بودیم مادرشوهرم سورپرایزم کرد و برام تولد خیلی خوبی گرفته بودن

یکی از فامیلای شوهرم که بیشتر حالت دوستیم باهم

یهو دیدم یه چیز مثل چشم نظر اورده اول فکر کردم از این سرامیکی هاست بعد گرفتم دستم دیدم خالت کاموایی مثل موکت مانند داره

فک کن.... یه چشم نظر موکتی اندازه کف دست

وای خدا هنوزم باورم نمیشه چجوری روش شد اونو بده

خب حداقل یه تراول پنجاهی چیزی میداد اگر وقت خرید کادو نداشت

😥😥😐😐😐😶😶😶😶

ی فلاکس دوقلو مادرشوهر بی سلیقم داد خواستم استفاده کنم خراب شد حالا گذاشتم اینه دق شوهرم هروقت میگه فلاکسو پر کردی میگم اره همونکه مامانت کادو داده رو اب کنم 😆😆😆😆