2777
2789
عنوان

دوستان کیا کتاب ملت عشق رو خوندن

2492 بازدید | 18 پست

دوستان من خیلی علاقه به کتاب خوندن دارم الان در حال خوندن کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین هستم کتاب بعدی رو ملت عشق انتخاب کردم ولی نمیدونم خوبه یا نه حالا میشه اگه کتابی خوندین که واقعا واقعا ارزش خوندن داره معرفی کنید و بگید در چه زمینه ایی هست ممنون 

من دارمش اما هنوز نخوندم ميگن عاليه اناکارنينا تموم شه اون و شروع میکنم یا دزيره یه عالمه کتاب خریدم هنو نخوندم😍🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمری که بی عشق بگذرد، بیهوده گذشته. نپرس که آیا باید در پی عشق الهی باشم یا عشق مجازی، عشق زمینی یا عشق آسمانی یا عشق جسمانی؟ از تفاوت ها تفاوت می زاید. حال  آنکه به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق. خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی در آتشش، یا بیرونش هستی در حسرتش.(یه پاراگراف از کتاب ملت عشق)

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
عمری که بی عشق بگذرد، بیهوده گذشته. نپرس که آیا باید در پی عشق الهی باشم یا عشق مجازی، عشق زمینی یا ...

چه این جمله اخرش رو دوست داشتم که عشق خودش دنیای است یا درونش هستی و در اتشش یا بیرونش هستی و در حسرتش ممنون فرستادی گلم 

من سلیقتون رو نمیدونم ولی خودم این اواخر پاییز فصل آخر سال است از نسیم مرعشی ، جاسوس پایولو کوییلو دختری که رهایش کردی از جوجو مویز و جای خالی سلوچ دولت آبادی رو خوندم

من سلیقتون رو نمیدونم ولی خودم این اواخر پاییز فصل آخر سال است از نسیم مرعشی ، جاسوس پایولو کوییلو د ...

بله درست میگین کتاب موضوعاتش سلیقه ایی هست من دنبال کتابهایی هستم که هر خطش رو که میخونی جای تفکر داشته باشه بار معنایی زیادی داشته باشه و ارزش وقت گذاشتن و خوندن داشته باشه 

بله درست میگین کتاب موضوعاتش سلیقه ایی هست من دنبال کتابهایی هستم که هر خطش رو که میخ ...

پس سلیقمون مثل همه اینایی که گفتم همش خوبه تو همین مایه هاست