2777
2789
عنوان

تكنيك هاي قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 35687 بازدید | 123 پست
یه خواستگار داشتم جواب رد دادم ولی بعدش پشیمون شدم حالا یه نفر واسطه شده که ببینم بر میگرده البته 4 ...

رو يه كاغذ بنويس هدفم ازدواج موفق و ويژگي هايه اون شخصو بنويس مو به مو.100 درصد برميگرده و اينكه خودتو باهاش تصور كن و فك كنم واقعا همسرته

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط همین اون تکنیکای قبلو که گفتی نمیخاد انجام بدم

همه رو بايد انجام بدي.وقتتم نميگيره

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
باید تا چند روز انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟

ميگن يه سال ولي سر يه ماه حضوره پول و موقعيت شغلي رو تو زندگيت حس ميكني

برای قبولی دانشگاه تو فرصت کم با تلاش زیاد در کنارش چه روشی از قانون جذب رو دقیق باید اجرا کنم ؟

اون تكنيكايي كه نوشتم و به علاوه اينكه هر روز چشاتو ببندي و خودتو دانشجويه اون رشته تصور كني.تصورت بايد اينقد قوي باشه مثه اينكه بگم تصور كن داري ليمو ترش ميخوري و بزاق دهنت ترشح بشه

خانومی من قبلا خیلی دختر فعالی بودم اما الان خیلی افسرده و خنثی شدم. ازطرفی مثل خودت کنکوریم و عاشق ...

اگه نا اميدي پزشكيو فراموش كن.ببين با قاون جذب كسي بوده كه با سي ساعت خوندن رتبه 4 رقمي شده.اينه قدرت خدا ازش بخواه با حس خوب.اگه زبونم لال نگرفتي بدون واقعا به خدا اعتماد نداشتي

ميگن يه سال ولي سر يه ماه حضوره پول و موقعيت شغلي رو تو زندگيت حس ميكني

ببخشید من خنگم متوجه نمیشم اصلا🤷🏻‍♀️

یعنی چی هر روز خرج کنیم اینجوری ک هر چی هم داریم ازدست میدیم ک 

لدفا عکس پسرمو لایک کنید اگه خوشتون اومدhttp://campaign.aptakidclub.ir/gallery/fa0d236b/😘😘
خودت واقعا نتیجه گرفتی؟؟؟؟؟

اينقدر انرژي دارم امشب برو تاپيك قبليمو بخون.واقعا تو پوسته خودم نميگنجم.

ببخشید من خنگم متوجه نمیشم اصلا🤷🏻‍♀️ یعنی چی هر روز خرج کنیم اینجوری ک هر چی هم داریم ازدست میدیم ...

نه تصور كن روزي يه ميليون به حسابت سرازير ميشه و بايد تا اخر شب تمومش كني تموم نكردي از كفت رفته يعني هر جور شده بايد تمومش كني

اگه نا اميدي پزشكيو فراموش كن.ببين با قاون جذب كسي بوده كه با سي ساعت خوندن رتبه 4 رقمي شده.اينه قدر ...

من اونقدر پراز انرژی منفی شدم جدیدا کخ هرجا میرم همه میفهمن!!

شاید باورت نشه عمومیام رو صد میزدم اما میگفتم شانسی اینجوری شده

به طرز عجیبی ناامیدم و همه هم بگن میتونی من میگم نمیتونم!!

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!