2777
2789
عنوان

تكنيك هاي قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 35687 بازدید | 123 پست
ممنون خودت ازقانون جذب نتیجه گرفتی؟

همين امشب.خيلي انرژي دارم.خيلييييييييييي

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همين امشب.خيلي انرژي دارم.خيلييييييييييي

خداروشکر

تاپیک قبلیت رو خوندم

منم از ته دل خوشحال شدم چون دنبال میکردم قبلا تاپیکات رو

خوشحالم که خوشحالی😊😘😘😘😘💕

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
برای بچه چی میشه؟

با قانون جذب هيچي نشد نداره.هيچي فقط بايد اينقد به خدا توكل داشته باشه كه از الان بري برايه كوچولوت لباس بخري

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
خداروشکر تاپیک قبلیت رو خوندم منم از ته دل خوشحال شدم چون دنبال میکردم قبلا تاپیکات رو خوشحالم که ...

فدات بشم

چه جوری یه نفر رو که نمی بینیم به خودمون جذب کنیم عزیزم؟

بيشتر توضيح ميدي؟

خانومی من قبلا خیلی دختر فعالی بودم اما الان خیلی افسرده و خنثی شدم.

ازطرفی مثل خودت کنکوریم و عاشق یه نفرم هستم که ازم دوره.

برای اینکه حس خوب بیاد سراغم و مثل قبل سرزنده و اکتیو بشم باید دقیقا چیکارکنم؟

و اینکه پزشکی قبول شم.میخونم اما در اوج ناامیدی

و اینکه به اون فرد برسم

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
وای میشه تکنیک پولو بگی ثواب میکنی ها

بايد از الان تصور كني هر روز يه ميليون بيشتر به حسابت واريز ميشه و بايد تا خر شب خرجش كني مثلا امروز يه ميليون فردا دو ميليون و نبايد اين پولو از سرتون باز كنيد مثلا امروز يه گوشي بخريد باز فردا يه گوشي ديگه چون معقول نيست هيچي هم تهش نبايد بمونه و بايد اون خريداتونو با تمام سلولاتون لمس كنيد مثلا لباسو تو تنتون فرض كنيد.معجزه ميكنه.فقط اگه يه شب انجام نداديد بايد باز از اول شروع كنيد