2777
2789
عنوان

تكنيك هاي قانون جذب

35686 بازدید | 123 پست

1.قانون جذب رويه مداره ارتعاش ميگرده يعني هر ارتعاشي بدي جوابي ميگيري و برايه اينكه ارتعاشت خوب باشه بايد حست خوب باشه

لطفا تا اخر سوال نپرسيد تا تكنيكا رو پشت سر هم بنويسم.ممنون

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

عزيزايه من اول اينكه هر روز عبارت تاكيدي رو استفاده كنيد.عبارت تاكيدي يعني چي يعني اينكه نگيد من فلان چيز رو بدست خواهم اورد بگيد من فلان چيزو دارم و باورش كنيد.اگه حسه خوبي بهتون دست داد يعني داريد تمرين رو درست انجام ميديد روزي 100 بار از اين تكنيك استفاده كنيد

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

دومين تكنيك معجزه اسا اينه كه روزي 5 بار به عمد حالتونو خوب كنيد مثلا دلتون گرفته اهنگ بذاريد بريد گردش يا مثلا پاتون ميخوره به گوشه مبل نريد واسه همه تعريف كنيد عوضش سعي كنيد حالتونو خوب كنيد و همونجا فراموشش كنيد فراموش نشه روزي 5 بار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخر شب رويه كاغذ 5 اتفاق خوب اون روز رو بنويسيد مثلا قرار نيست خيلي اتفاقه كلاني باشه يه مكالمه خوب كمك به كسي خوردن يه ناهار دلچسب و...اخرش بگيد ايول به خودم و ممنون خودتون باشيد

اخر هر شب 5 نعمته بزرگتونو بنويسيد سالميد خانواده خوبي داريد خوشگليد هرچي كوچيك مهم نيس مهم ياد اوريشونو و صبح فردا قبل هر كاري اونا رو بخونيد و واسه هر كدوم خدا رو شكر كنيد سه بار از ته دل

اما مهم ترينش كه ماله روابطه ببنيد قانونه جذب قاونه ازاديه نميشه بگيد من فقط با همين خوشبخت ميشم من فقط همينو ميخوام اينطوري جذب كه نميشه هيچ دفعم ميشه

پس بايد چيكار كرد بايد يه دفتر برداريد و تمام ويژگي هايه اون شخص رو كه جذبتون كرده ريز به ريز بنويسيد و از خدا بخوايد همچين شخصيو تو زندگيتون قرار بده حتي اگه صفتي رو نداره تو اخلاقاش كه ميخوايد داشته باشه اونارم بنويسيد مطمئن باشيد خودش جذبتون ميشه 

حتما باید بنویسیم؟😊

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!