2777
2789
عنوان

پرستاري از مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 47 پست

واضح مطرح کنین که پرستار بگیرن اگر واقعا نمیتونین نگه داری کنین ازشون 

اگر چیزی گفتم دلیلتون رو منطقی مطرح کنین

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اصلا برا ثوابش اینکارو نکن مخصوصا اگه پرتوقع هست

اصلا اهل ثواب نيستم.خوبي نميكنم ولي بدي هم نميكنم.در حدي كه احترام بذارم هم به اونا هم به شخصيت خودم

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
وا بیچاره عروس چه گناهی داره بشه پرستار مادرشوهر؟؟؟؟

واقعا تا سرحال و روپا هستن میچزوننمون درد و مریضیشون یاد پسر و عروس میافتن 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
وا بیچاره عروس چه گناهی داره بشه پرستار مادرشوهر؟؟؟؟

اگر خدای نکرده مادر خودشونم بود همین حرفو میزد اونم مادر همسرشون اگر مادرش نبود همسرشونم نبود این واقعا بی وجدانیه چون مادر شوهر پس هیچ مسولیتی نصبت بهش نداریم.

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   

سلام الی هستم یک مدافع حقوق  مادر شوهر🙂

مادر شوهرم خیلی جوونه متولد ۵۲ اع نیاز ب مراقبت نداره ولی عمل کرده بود دو هفته پیشش بودم  تو بیمارستانم همراهمش موندم خعلی ام ته دلم خوشال بودم ازینکار اصن نومودونم چرا کار خوب میکنیم انگار رو ابراییم😂 تازه وختی حالش بد بود گریم میگرف ک کاری از دستم براش بر نمیاد😑 خلاصه اینکه ی چند روزی تحمل کن بورو بهش برس ثواب داره عجیجم

هرکی ام تو دلش بگه چای شیرین ب این برکت نمیحلالمش😂

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)

مادربزرگ مادری من دیابت داشت تو ۵۸سالگی کور شد 

همیشه میاوردیمش خونمون با مامانم میبردیمش حمام ابروهاشو تمیز میکردیم  صورتشو بند مینداختیم کلی خوشگلش میکردیم😭😭😭😭😭.خدا رحمتش کنه مامانم اینا رو با یتیمی و بدبختی با آبرو بزرگ‌کرد

یه متن خوونده بودم. مادر چندتا بچه رو بزرگ میکنه ولی چندتا بچه نمیتونه از مادر مراقبت کنه .وظیفه ...

من اگه خداي نكرده مشكلي براي مادر و پدرم پيش بياد هر چقد هم با عروس ندار و صميمي باشيم نميذارم عروس پرستاري كنه. چون حس ميكنم عزت مادر و پدرم زير سوال ميره

نمیدونم والا. شاید اگه الان کمک کنین، جای دیگه نتیجه کارتون بخودتون برگرده.

من خودم با کمک کردن مشکلی ندارم ولی از اینکه یچیزی بشه وظیفه میترسم، ک تا مشکلی پیش بیاد بگن فلانی ک هست

کنار تو درگیر آرامشم . . .
واقعا همینطوره.شاید وظیفه پسر باشه اما عروس به هیچ وجه

خواهرشوهرای من سال به سال یادشون نیس برادر دارن ولی همین که نوبت دکتری چیزی بخوان یادشون میاد 

خیلی بدم میاد ازشون 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
سلام الی هستم یک مدافع حقوق  مادر شوهر🙂 مادر شوهرم خیلی جوونه متولد ۵۲ اع نیاز ب مراقبت نداره ...

منم وقتي مشكل داشت دلم ميسوخت و اشكم در ميومد!!

الان مشكلم اينه كه دخترش كارش اونقدرا واجب نيست ولي من اگه ايلتس نمره نيارم از كار بركنار ميشم

اگر خدای نکرده مادر خودشونم بود همین حرفو میزد اونم مادر همسرشون اگر مادرش نبود همسرشونم نبود این وا ...

دقیقا مسئولیتی نسبت بهش نداریم قرار نیست چون همسرمونو به دنیا اورده بزرگش کرده بشیم کلفتش مگه ما گفتیم آیا؟نگه داری از پدر و مادر وظیفه فرزند هستش نه عروس و دوماد.هرکی نسبت به والدین خودش مسئوله

خواهرشوهرای من سال به سال یادشون نیس برادر دارن ولی همین که نوبت دکتری چیزی بخوان یادشون میاد  ...

كلا نه شوهرم نه خواهرشوهرام واسه مادرشون هميشه بار بودن!هيچ وقت سعي نكردن باري از دوش مادرشون بردارن!

باورت نميشه يه شب حالش بد بود خواهرشوهرم تازه از راه رسيده بود از تهران گفت مامان فردا منو بيدار نكنيااا خودت برو دكتر

عزیزم وظیفه شوهر شما و دخترها است. قشنگ هم میتونن بین خودشون تقسیم کار کنن. شما هم در حد وسعت میتونی کمک شوهرت بکنی. چون این جور مسائل بالاخره دو طرفه هست. معنی نداره فرزند از این کار شونه خالی کنه و بندازه گردن عروس.