2777
2789
عنوان

پرستاري از مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 47 پست

عزيزم نميدونم اين مطلبي كه ميگم درسته يانه ولي پانزده ساله ازدواج كردم همه نوع كمك و خدمتي به خونواده ي شوهرم كردم و واقعا فكر ميكردم يكجايي برام جبران ميشه ولي يك مشكلي از سال گذشته برام پيش اومد حتي براي يكبار مادرشوهري كه اونقدر درحقش خوبي كردم ازم سراغي نگرفت اصلا خودمم نميدونم چرا ولي بيشتر از اينكه اون اتفاقات ناراحتم كنه نامردي خونواده ي شوهرم افسردم كرده و به قول معروف لطف مكرر ميشه حق .... 

به تو ربطي نداره بشين زندگي خودتو بكن دختراش بيان پيشش يا پرستار بگيره

خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن
كلا نه شوهرم نه خواهرشوهرام واسه مادرشون هميشه بار بودن!هيچ وقت سعي نكردن باري از دوش مادرشون بردارن ...

چه بی محبت 

پس کلا منتظرن که بار مریضی مادرشون رو بندارن گردن شما

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا گناه داره چرا بپیچونید.اصولا هم میگن عروس و پسر باید مادر و نگه دارن نه دختر و داماد 

به نظرم برعكسه دختر محرم خانواده ش هست!من كه نميذارم عزت نفس مادر و پدر پيش عروس و داماد از بين بره!بلخره اونا هم شخصيت دارن حالا تو دوران پيري بايد شخصيت شون حفظ بشه

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
عزیزم وظیفه شوهر شما و دخترها است. قشنگ هم میتونن بین خودشون تقسیم کار کنن. شما هم در حد وسعت میتونی ...

من تا حالا واسه مادرم انقدر كار نكرده بودم كه واسه مادر شوهرم كردم.هر چند زياد نيست ولي همونم مادرم نميذاشت واسشون بكنمظ

اگر خدای نکرده مادر خودشونم بود همین حرفو میزد اونم مادر همسرشون اگر مادرش نبود همسرشونم نبود این وا ...

وااا این چه حرفیه شما میزنی؟؟. هرکی وظیفه داره مادر خودشو نگه داره. این بنده خدا چیکار کنه. پسرش و دخترش وظیفشه نگهداری کنه نه عروس. ایشونم میگن پولدارن خوب پرستار بگیرن براش

لطفا ی صلوات برای سلامتی نی نیم مهمونم کنید  
اگر خدای نکرده مادر خودشونم بود همین حرفو میزد اونم مادر همسرشون اگر مادرش نبود همسرشونم نبود این وا ...

مادر خودم بود هر جور شده ازش مراقبت ميكردم.تا هم عزت نفس مادرم پيش عروس از بين نره هم عروس بيچاره از راه نرسيده نشه عصا كش مادرم

بلخره مريضي و هزار دردسر

مشكلم خواهرشوهرمه كه باوجود اينكه كار خاصي نداره نمياد از مادرش مراقبت كنه!!!

من امتحاناتم خيلي خيلي مهمه

واقعا تا سرحال و روپا هستن میچزوننمون درد و مریضیشون یاد پسر و عروس میافتن 

از چند روز قبل به طرز مشكوكي مهربون شده بود.من ساده نفهميدم😂😂😂😂

از چند روز قبل به طرز مشكوكي مهربون شده بود.من ساده نفهميدم😂😂😂😂

ای خدا 

تو هم مثل من ساده دلی عزیزم 

ای خدا  تو هم مثل من ساده دلی عزیزم

به خداااا اخرين باري كه روبوسي كرده بوديم وقتي بود كه از كربلا اومده بود پارسال.

سهچار روز پيش گفت چقد لباست بهت مياد قربونت برم و ماچم كرد😂😂😂

برادرشوهرم پاش شکسته بود ده روز شوهرم اوردشون خونه خودمون که برن فیزیوتراپیر

بعد از این ده روز که اون زمان بندرعباس ساکن بودیم همش تونیک و شال تو خونه و پختم از گرما اشپزی و پذیرایی کردم یه عروسی دعوت شدیم غذا اوردن سر میز مادرشوهرم برای دختراش و خواهرش غذا گرفت جلو من نذاشت حتی اضافی هم غذا گرفته بود من از گرسنگی نمردم اما ذاتش رو شد خانم 

بعضیا واقعا بی چشم و رو هستن 

اگه قدردان بودن ادم جونشو میداد 

قابل توجه دوستانی که وظیفه عروس میدونن

به خداااا اخرين باري كه روبوسي كرده بوديم وقتي بود كه از كربلا اومده بود پارسال. سهچار روز پيش گفت ...

😂😂😂😂اخی که چه قندی تو دلت اب شد اره؟

برادرشوهرم پاش شکسته بود ده روز شوهرم اوردشون خونه خودمون که برن فیزیوتراپیر بعد از این ده روز که ا ...

به نظرم واقعا وظيفه عروس نيست.اگه كمك كنه لطف كرده و اگه نكنه ايرادي نداره

من بودم مراقبت نمیکردم  کلا حوصله مریض ندارم حتی اگه خودم یا مادرم باشه  

متاسفانه خواهرشوهرم ندارم..مادرشوهرم طوریش بشه خدای نکرده با اینکه راه دورم اما نامزدمو تنها میفرستم..خودم در حد سر زدن  

بنده خدا گناه داره چرا بپیچونید.اصولا هم میگن عروس و پسر باید مادر و نگه دارن نه دختر و داماد 

ما بر عکسشو میگیم که حالا داماد نه ولی دختر باید به درد مادر بخوره

ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره