2777
2789
عنوان

خانما بیاین ی لحظه کارواجب دارم

164 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان 

ما شب اول ازدواجمون ک البته تو سفربودیم کاری نکردیم چون خ میترسیدم

بعدشم عادت ماهیانه شدم و نتونستیم کاری بکنیم الان دوهفتس ک ازدواج کردیم.

دیشب وقتی خواس نزدیکی کنه تا احساس درد میکردم کنار میکشیدم اونم خسته شد و خلاصه موفق نشدیم 

صبح چندتا لکه تو لباس زیرم دیدم ولی متاسفانه چون رنگ لباس قرمز بود متوحه نشذم خونه یا نه

الان از کجا بفهمم خونه یا ترشح نبوده؟؟؟؟ 

خیلی فکرم مشغوله 😥😥😥😥😥

وا

حالا یاخونه یا ترشح

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب بایه دستمال خیس مثلا دستمال کاغذی روی لکه لباس زیرت بکش ببین خونی میشه یانه

الهی قربون دست بچت

کاش این عکسو برمیداشتی

گریه میکنم وقتی میبینم

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
عزیزم ببخشید انقدر راحت حرف میزنم،مگه دیشب دخولی انجام شد که خون بیاد؟

نصفه گذاشتش من درد رو حس کردم اما سریع کشید بیرون

هردومون یکم پاستوریزه ایم متوجه نشدیم چی شده