2777
2789
عنوان

شكم بند هات پلت پاور ماهواره

382 بازدید | 6 پست

أيا تا حالا كسي از شكم بند هات بلت پاور ماهواره استفاده كرده من بعد از زايمانم شكمم خيلي بزرگ شده شوهرم همش ميگه ابش كن داره بد ميشه دنبال راه حل سريع ميگردم چون بچه كوچيك دارم نميتونم برم باشگاه تَو رو خدا كمك كنيد😓😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا اینچیزا واس رحم و تخمدان ضرردارن واس اینک موادپلاستیکی توشون بکار رفته دراز نشست برو ازحلقه استفاده کن نرمش و ورزشای مخصوص شکمو پهلو هم هس

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

👆👆👆👆👆👆

💕بااستفاده از گن آنمیشل و آنچری دو گن معروف کلمبیایی بعداز زایمان به اندام قبلی خود باز گردید
تنها گنی که چربی های کتف و بالای سوتین رو دربرمیگیره و چربی سوزی میکنه👇
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
باپوشیدن این گن میتوانید به اندامتون شکل ساعت شنی بدید و از بدو پوشیدن دوسایز کوچیک تر از سایز فعلیتون بشید وبا پوشیدن ۶الی۸ساعت در روز و به مدت یک الی دوماه کمرتون باریک و شکمتون صاف کنید 👇
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
جنس این گن از الیاف لاتکس که چربی سوزی میکنه داخل گن از فنرهای مخصوص استفاده شده که به هیچ وج لول یا جمع نمیشه و به سمت بالا نمیپره👇
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

امروزه این گن طرفداران زیادی داره و بیشتر سلبریتها در آمریکا استفاده میکنن👇🔴🔴🔴🔴🔴🔴
قابل استفاده .در باشگاه .مهمونی.منزل .بعد زایمان.عمل های زیبایی لیپوماتیک.پیکرتراشی. وکسانی که کمر درد دارن 

🔴🔴🔴🔴🔴🔴
گن های ما بی نظیر هستن و میتوانید با استفاده بی خطر از این گن به اندام دلخواهتون برسید

کانال:

@miss_beauty1