2777
2789
عنوان

😢جفت بچه م خیلی پایینِ😢کمک...😭

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 89 پست

سلام از پله زیاد بالا و پایین نکن.

بار سنگین بلند نکن

به پشت دراز بکش زانو تو جمع کن دستت رو به صورت عمودی بزار روی پایین ترین قسمت شکمت و آروم دستت رو حرکت بده به سمت بالا بچه یواش میره بالا.

کاری که متخصص های زنان امروزی بلد نیستند و سریع سرکلاژ می کنن به نظر من برای پولش این کار رو انجام میدن.

من با این روش از سرکلاژ در رفتم.

اصلا هم به بچه اسیب نمی رسونه. من تو ماه آخر رفته بودم دکتر زنان تا نوبتم بشه ضعف کردم از بچم نوار قلب گرفت گفت برو بیمارستان بخواب بیام بچت رو بگیرم قلبش مشکل داره! 

رفتم بیمارستان متخصص بهم گفت گشنه هستی گفتم اره بهم گفت برو یه ساندویج با نوشابه بخر بخور بعد 1 ساعت بیا. 

این کار رو کردم بچم هیچ مشکلی نداشت. اگه بدونین موقع نوار قلب گرفتن چه تکون هایی به شکمم میدادن شاخ درمیارین.

به قول خدا جنین تو مکان امن هست. 

نگران نباش استارتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم 😢چراااا پس!!!😭 اره دیگه استراحت میکنم

ببین ی قاشقم جابجا نکن

الانم دخملش 3 ماهشه

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال 

همین منی که الان می بینی تو شکم مامانم خیلی پایین بودم 😂😂 عزیزم مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
ارهههه.خخخخ😊😊😊تاریخ زایمانت کِیه عروسکم؟😘😘😘

😊😊😊😊...والا ی بار میگن ۲۶ابان ی بار میگن ۲۸ابان 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
سلام از پله زیاد بالا و پایین نکن. بار سنگین بلند نکن به پشت دراز بکش زانو تو جمع کن دستت رو به ...

الهی دورت بگردمممنون از راهنمایی های کاملت عزیز دلم 😘حتما حتما انجام میدم😍😘

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘
خداروشکر.وایییی مراقب باش توروخدا😘😍

الان دیگ پسرم ۱۷ ماهشه❤😍

ایشالا شمام صحیح و سالم زایمان کنید😍😍🙏🙏

خدایا شکرت که پسرم صحیح و سالم دنیا اومد😘😘🙏🙏 ☆♡☆یک رنگ باش فرش از صدرنگ بودنش زیر پا افتاده است♡☆♡
الهی دورت بگردمممنون از راهنمایی های کاملت عزیز دلم 😘حتما حتما انجام میدم😍😘

خواهش میکنم. وقتی پیش مادرت هستی انجام بده. خیلی زیاد این کار رو انجام نده.

من یه بار برای پسرم که باردار بودم خیلی راه رفته بودم دور از شما باشه احساس میکردم پایین پایین اومده این کار رو کردم دیدم پریده اومده بالا نبضش زیر پوستم مشخص بود خواهرهام دورم بودن تعجب کرده بودن.

از چیزی نترس امیدت به خدا باشه.