سلام بچه ها خوبین؟!من امروز رفتم سونوی سلامت دکتر گفت بچه سالمه...ولی جفتت خیلی پایینه😢گفت نباید کارای سنگین کنی و...خانم هایی بودن که مثل من جفتشون پایین باشه و مشکلی براشون پیش نیومده باشه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدا نکنه عزیزم،برای اینکه شکمم بزرگ و اویزونه ،بکشه بیاد بالا😢
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اره سونو شکمی انجام دادم ۲۴بود دکتر ی هفته گفت صبر کن سونو واژینال بده حالا ک سونو واژینال دادم ۳۲ بود فردا باید ببرم بیمارستان ببینم چی میگه
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
من چرا تو سونوهام طول سرویکس و نزده ؟ سه تا سونو کردم تا حالا. اصطلاح خاصی نوشته میشه تو سونو؟
من چون لک داشتم مهم بود ک حتما اندازشو بدونه دکترم تو دفترچم نوشته بود سونو غربالگری و طول سرویکس ....