2777
2789
عنوان

😢جفت بچه م خیلی پایینِ😢کمک...😭

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 89 پست
ازانومالی تاالان دیگ نرفتی سونو؟خوب شایدرفته بالاالان  جفتت خلفیه ک خیلی خوبه ویکم لبه دهانه ر ...

نه عزیزم دیگه بعد آنومالی نرفتم سونو.چقدر خوب بلدی سونوگرافی بخونی خانمی😍😘ممنون گلم🙏

ای جونم عزیزم زیاد ب خودت فشار نیار خانم گل 💐.مواظب خودت باش🌸

ممنون از راهنماییت دکترم ی کلمه نگفت چی ب چیه😝ماشالا شما خوب تفسیر کردی ممنون قشنگم.

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید عزیزم از توالت فرنگی حتما باید استفاده کنم؟؟

ن استراحتم نسبی بودبسته ب جفتت هم هست اخه یسریاسرراهی کاملن بایدکامل استراحت کنن تابره مال من لولایینگ بودش 

ولی بااینحال من فقط واس ناهارشام درست کردن پاشدم ولی خوب یه بچه دیگم دارم کاداش بامنه منتهاخیلی درازکشیدم دیگ تقریبا۳ماه کامل هییجانرفتم بجزسونودکترازمایش 

توالت فرنگی حتماحتمااستفاده کن یبوست اصلانزارک بشی ک بیشترفشارمیاده نزدیکی اصلاارضاشدن عم همینجور

کلاهرکاری ک به لگن ورحمت فشا بیاره دولاخم شدن هم نباشه حاروبرقی اصلانزن 

راستی کمربنددوتیکه بارداری هم عالیه ارایناک یکیش زیرشکم بسته میشه بالام میره روکمرواس وقتایی ک مجبوری راه بری وسرپابمونی 

خیلی خوب بودبرامن من مارک طب وصنعت گرفتم همون یماه پیش ۴۵تومن دقیقااینمدل پایین هست 

وخدایی که بشدت کافیست
نه عزیزم دیگه بعد آنومالی نرفتم سونو.چقدر خوب بلدی سونوگرافی بخونی خانمی😍😘ممنون گلم🙏 ای جونم عزی ...

خواهش میکنم کاری نکردم مطمءن بلش براشمام رفته بالانرفته باشه هم اوضاعت وخیم نیس ولی خوب بهرحال هدچی رعایت کنی بنفع خودته 

وخدایی که بشدت کافیست
ن استراحتم نسبی بودبسته ب جفتت هم هست اخه یسریاسرراهی کاملن بایدکامل استراحت کنن تابره مال من لولایی ...

فدات شم گلم ممنون از راهنماییت 

منم فقط برای دکتر رفتن بیرون میرم از همون اول ک فهمیدم باردارم ولی خب هفته 12 گفت جفتت پایین الان 14 هفته هستم

استراحتمم کامل فقط برای حمام و توالت بلند میشم یا پام خواب میره کمی تو خونه راه میرم

فقط توالت فرنگی استفاده نکردم ک حتما میرم میگیرم

من ب معجزه خدا ایمان دارم...هذا من فضل ربی...
خواهش میکنم کاری نکردم مطمءن بلش براشمام رفته بالانرفته باشه هم اوضاعت وخیم نیس ولی خوب بهرحال هدچی ...

ممنون از راهنمایی های دقیقت خانمی.انشأالله...توکل ب خدا🙏

شما نینیتون دختره یا پسر 😘

ممنون از راهنمایی های دقیقت خانمی.انشأالله...توکل ب خدا🙏 شما نینیتون دختره یا پسر 😘

سلامت باشی شماحتماکمربندبخرماهت بالاتره 

من نی نی م دختره 

یه پسرم دارم 

وخدایی که بشدت کافیست
سلامت باشی شماحتماکمربندبخرماهت بالاتره  من نی نی م دختره  یه پسرم دارم

فدای مهربونیات بله خیلی خوبه کمربند👍😘

عزیزززم خدا جفتشونو برات نگه داره 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘👦 👧

خلفی سرراهی عزیزم

خلفی ک خوبه 

سرراهی هم بااینکه بنظرازبقیه جفتاخطرش بیشتره ولی خیلی بهترباستراحت جواب میده ومیره بالااکثراک سرراهی بودن راحت رفته بالا

وخدایی که بشدت کافیست
خلفی ک خوبه  سرراهی هم بااینکه بنظرازبقیه جفتاخطرش بیشتره ولی خیلی بهترباستراحت جواب میده ومیر ...

ممنون عزیزدلم توکل ب خدا ان شاءالله ک بره

ب امیدخدا شماهم دخمل گلتو سالم و سلامت بغل کنی

من ب معجزه خدا ایمان دارم...هذا من فضل ربی...