2777
2789
عنوان

من قصد اقدام دارم ولی میترسم :(

200 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من پارسال یه بارداری ناموفق و سقط داشتم امسال تابستون میخواستم دوباره اقدام کنم ولی میترسم از اینکه جنگ بشه از اوضاع اقتصادی مملکت. نمیدونم واقعا کار درستیه تو این شرایط اقدام کرد؟

دوست دارم نظر شما هم بدونم.

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   

ای بابا 

بالفرض كه جنگ بشه 

تا تموم بشه مثلا مثل جنگ ایران و عراق8 سالی طول میكشه 

صبر كنیم اوضاع اكی شه یائسه شدیم رفته 

اقدام كن 

یا همه با هم میتركیم 

یا میگذرونیم به هر بدبختی شده 

فقط خدائیش بارداریو نمیشه گذاشت كه اوضاع روبراه شه 

چون من یكی كه چشمم اب نمیخوره حالا حالاها گل و بلبل شه

اقدام كن خواهر من

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

منم میترسم ولی به قول مامانم 20 ساله میخواد جنگ بشه نمیشه 

به خدا توکل کن

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه الان انگار خیلی اوضاع خرابه , همه تو دل من ترس میندازن خو   

میگم تو اوضاع جنگ یکی دیگه رو بدبخت نکنم حالا وضع بد اقتصادی پیشکش!!!!!!!!

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   
آخه الان انگار خیلی اوضاع خرابه , همه تو دل من ترس میندازن خو     میگم تو اوضاع جنگ یکی ...

جنگ هم بشه مث جنگ ایران و عراق نیس که 

دوباره تحریم و گرونی و این چیزاس 

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...
جنگ هم بشه مث جنگ ایران و عراق نیس که  دوباره تحریم و گرونی و این چیزاس

تحریمو که عادت داریم من از جنگ واقعی بمبارون اینا میترسم.

تحریمو که عادت داریم من از جنگ واقعی بمبارون اینا میترسم.

فقط توکل و امید به خدا 

خودمم میترسم ولی قصد بارداری دارم نمیشه از ترس و با اگر و شاید زندگیمونو از حالا مختل کنیم

فقط توکل و امید به خدا  خودمم میترسم ولی قصد بارداری دارم نمیشه از ترس و با اگر و شاید زندگیمو ...

آره حق با شماست من نزدیک 30 سالمم هست اونقدری نمیتونم صبر کنم والا!!!