2777
2789
عنوان

دکتر زنان در مشهد برای بارداری

9458 بازدید | 35 پست

سلام من یک ساله واس بارداری اقدام کردم ولی نتیجه نگرفتم.طبق تحقیقاتی که کردم دکتر هما اسکوئیان و نزهت موسوی فر و مینو نائبی واس ناباروری دکترای خوبین . کسی میشناسه این دکترارو کدومشو بهتره برم که نتیجه بگیرم؟ دکتر دیگه ای  هم میشناشین که خوب باشه نتیجه بده ؟؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
.
1
50%
.
1
50%

منصوری شنیدم خوبه

خودم دنبالش بودم ازش نوبت گرفته بودم برا ای یو ای برم 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موسوی فر خیلی خوبه  اسکوئیان هم دکتر خودمه اونم خوبه

خب مهسا جون کدوم بنظرت برم بهتره میخوام جواب بگیرم دکتر قبلیم ک تحت نظرش بودم مرضیه مهاجری بود افتضاح بود ب اشتباه گفت کم کاری تیروئید داری و قرص خوردم الان تمام مکانیزم بدنم ریخته بهم مدام ب مسافرت بود برخوردشونم ک داغون تمام کاراشم منشیاش میکردن یک دکتر میخوام ک حاذق باشه و خوووووب 

مهناز منصوری ؟ چطوریه مطبش شلوغ ؟

راستش من میرفتم پیش قدسیه علوی

ولی وقتی طولانی شد و اینا گفتم برم مرکز ناباروری

از مرکز کوثر زنگ زدم و نوبت گرفتم اونجا ازش که وقتی پریود شد برم دارو بگیرم برا ای یو ای

که دیگه همون ماه حامله شدم و نرفتم

برا همین اطلاع دقیقی ندارم

بعدشم دیگه دوباره رفتم همون علوی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

دکتر خادم خوبه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
راستش من میرفتم پیش قدسیه علوی ولی وقتی طولانی شد و اینا گفتم برم مرکز ناباروری از مرکز کوثر زن ...

خیلی هم عالی خداروشکر ک باردار شدی دعا کن منم باردار شم 😔

دکتر خادم میگن بیشتر تو مرکز ناباروری و وقتشو بیشتر واس اونجا میذاره 

نه روزای زوج مطبش هست،ولی یکم از برخورد خودش و منشی هاش راضی نبودم، خودش که همون اول میگه بیا ای یو ای

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
خیلی هم عالی خداروشکر ک باردار شدی دعا کن منم باردار شم 😔

ان‌شالله عزیزم

منم بعد ۱۳ ماه حامله شدم

میدونم واقعا سخته

البته من ۱ دوره رفتم عطاری اقا رضا و دارو خوردم 

که دقیقا ماه بعدش باردار شدم

میتونی تو هم بری

یا برو مطب محمدرضا شمسی

من خیلی دوست داشتم برم

ولی چون اونجا اشنا بود نمیخواستم ببینن منو که مشکل  داریم

چقد بده این دکترا همون اول میگن ای یو ای 😔

اره حس بعدش افتضاحه،خیلی گریه کردم همون ماه طبیعی باردارشدم