2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچی یه بچه باید از واژنت در بیاد و دردش رو خودت متصور شو بعدش که درومد خوب میشی🤣

باید زورررر بزنی تا زود در بیاد

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

من هردوتا رو طبیعی آوردم به نظرم اولی خیلی برام راحت تر بود

دومی بچه ام تپل تر بود تو لگنم گیر کرده بود با بدبختی اومد دنیا یکی رو شکمم رو فشار میداد

اولی ترسیده بودم ولی دومی واقعا سخت بود

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

هیچی یه بچه باید از واژنت در بیاد و دردش رو خودت متصور شو بعدش که درومد خوب میشی🤣باید زورررر بزنی ت ...

نه اتفاقا نباید زور زد دهانه ی رحم ورم میکنه مانع از خروجش میشه فقط موقع درد ها باید باید تنفس گیری درست داشته باشی تمرینات مخصوص حین زایمان

فقط لحظه های آخره ۹ ۱۰ سانت بازه و سرش میخواد بیاد بیرون باید زور زد

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792