2777
2789
اقدامم واسه بچه دوم بود از رویان یکی دیگه دارم😍

دوتاش گرفته مبارکه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مباركه عزيزم هزينه چقدر شد؟!

واسه جنین اول ۲۵۰۰ 

با هزینه فریز 

ایندفعه ۷۰۰

البته اگه بخوای الان انجام بدی میشه ۷۵۰۰

البته بیمه تکمیلی قبول میکنه و صفر میشه هزینتون

خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر به دست خودشان
نی نی خودت که هست😊😍

من نی نی م آبان به دنیا میاد 3قلو میخواستم نشده

بخدا هرکی سختشه بده من بزرگ کنم خیلی هم جدی میگمممممم

سلام عزیزم مبارک باشه منم واسه دومی تو اقدامم اگه برم مرکز ناباروری اگه بخوامای وی اف میکنن؟اخه دوساله اقدامم دوبار باردارشدم یکی ساک خالی بود یکی هم هفته پیش قلبش متوقف شد کورتاژشدم

سلام عزیزم مبارک باشه منم واسه دومی تو اقدامم اگه برم مرکز ناباروری اگه بخوامای وی اف میکنن؟اخه دوسا ...

اره عزیزم

خیلیا بچه اولشون طبیعی باردار شدن و واسه دومی نشده که طبیعی بشه

ان شالله هرچی خیره واست پیش بیاد

خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر به دست خودشان
واسه جنین اول ۲۵۰۰  با هزینه فریز  ایندفعه ۷۰۰ البته اگه بخوای الان انجام بدی میشه ۷۵۰۰ ...

سلام عزیزم، در مورد بیمه تکمیلی گفته بودین، یه سوال داشتم، بیمه تکمیلی چه مقدار و چه هزینه های از ناباروری را قبول میکنه؟ اگه اطلاعاتی دارید در این مورد بگید ممنون میشم

واقعا

احتمالش زیاده!  دختر خاله من 6000 بود

البته روز 14  یا 13 فک کنم

سه قلو بودن

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘