avam مدیر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 57 عنوان بتا بعد از انتقال جنین | مشاهده متن کامل بحث + 6858 بازدید | 36 پست بچه ها امروز روز ۱۶ انتقالمهعدد بتام ۸۵۳۰چرا انقد بالاست خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر به دست خودشان 1397/02/26 | 10:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 57 سلام عزیزم، در مورد بیمه تکمیلی گفته بودین، یه سوال داشتم، بیمه تکمیلی چه مقدار و چه هزینه های از نا ... خانمایی که اونجا میدیدم میگفتن یه ریالم ندادیم خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر به دست خودشان
avam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 57 سلام عزیزم، در مورد بیمه تکمیلی گفته بودین، یه سوال داشتم، بیمه تکمیلی چه مقدار و چه هزینه های از نا ... اونایی که تکمیلی داشتن خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر به دست خودشان
avam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 57 احتمالش زیاده! دختر خاله من 6000 بود البته روز 14 یا 13 فک کنم سه قلو بودن الان به دنیا اومدن؟جنسیتشون چیه خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر به دست خودشان
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 الان به دنیا اومدن؟ جنسیتشون چیه دوتا پسر یه دختر! نه ماه 7 و استراحت مطلقهمیگفت نگرانم همون اول گفتم سرکلاژ دکتره قبول نکرده! الان رحمش یکم اومده پایین استراحت دادن بهش کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 شما اگه دو یا چند قلو بودن حتماااا سرکلاژ کنخیالت راحت میشه کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
رویا_۱۶ عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 1914 شما اگه دو یا چند قلو بودن حتماااا سرکلاژ کن خیالت راحت میشه برای سرکلاژ بیهوش میکنن؟
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 برای سرکلاژ بیهوش میکنن؟ خاله منو بیهوش کردن اما زمانش خیلی کم بود! کلا نیم ساعت نشدشاید نظر پزشک ها متفاوت باشه! اگه استرس نداشته باشین از بی حسی استفاده کنن! کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘